Lukijat

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Uuteen kotiin

Simon Says... All Creatures great and small - Kaikki luontokappaleet isot ja pienet
Congrats - New  Home (with Birds)
Hauska talokuva pääsi haasteeseen, onhan siinä lintupari, eli noita luojanluomia! Värittelin mustavalkean mainoskuvan ProMarkereilla ja raamitin tummanvihreällä kirjeensisustalla, kuten tekstinkin.

Kohokuvioin ristikolla pahvinpalasen, joka on ollut luultavasti jonkun puolihelmipaketin pohjana. Se kun sattui olemaan sopivasti vihreää. Hinkkasin vähän mustalla, että kuviointi näkyy paremmin ja sopii taustaan.
***
Savonlinnan Silvolan Nousulassa iltapäivätansseista juuri kotiin palanneena. Tosin kotimatka oli mutkan kera kun käväisimme samalla reissulla vielä iltakahvilla kylässä. Siksi meni näinkin myöhäiseen tämä blogikirjoitus.

Aurinko paistoi huikaisevan siniseltä taivaalta koko päivän
 
Pakkasta reippaasti enemmän kuin olisin toivonut mutta auringonpaiste lämmitti mukavasti ikkunoiden läpi ja uuni lämpisi, joten mikä on ollessa!

Fasaanit kävivät ruokintapaikalla useaan otteeseen ja joku nimeään kertomaton musta rastaan kokoinen lintu on käynyt yksin syömässä jo kahtena päivänä. Ei sillä ole keltaista nokkaa eikä silmän ympärilla rengasta, mutta rastaaksi kai sitä on kutsuttava?

Outoa on, että ihan yksikseen omaa lajiaan edustaa.

Vaan kyllä ruokaa riittää sillekin. Myös harakkapariskunta on jokapäiväisiä vieraita, käyvät useaan otteeseen, eivätkä oikein siedä pikkulintuja paikalla ollessaan. Pikkulinnuista tunnistamme varpuset ja talitintit ja epäilemme, että toinen laji jolla kellertävä massu, olisi keltasirkku. Muutamia muitakin lajeja on edustettuna enemmän tai vähemmän pienin parvin mutta ilma nimeä saavat olla kun emme niitä tunne...

Mukavaa puuhaa on lintujen tarkkailu. Varsinkin kun sitä voimme tehdä keittiön ikkunan läpi, lämpimästä sisältä :)

1 kommentti:

  1. hello Loreal! precious, I luv the sweet scene, amazing coloring! I am so glad you played along with Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

    add a little glimmer to your life....sparkle & shine *~*

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!