Lukijat

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Tulppaaneja kimpun verran

Allsorts Week 296   Flower Power - Kukkavoimaa
For a Friend
Tulppaanit viestivät keväästä. Monisävyiset punaiset tulppaanit  leikkelin uusiokäyttöön vanhasta Minna Immosen maalamasta postikortista.

Neitokainen nettikuva. Alla hiukan kimaltelevainen raitakartonki joka toistaa tulppaanien vaaleinta punasävyä. Teksti Dymolla. Ä-kirjainten pilkut näkyvät livenä vaikkakaan eivät tässä kuvassa...
***
Tänään Imatran Työväentalolla eli Töllillä tanssittiin iltapäivä. Aika vähän porukkaa paikalla joten mahduimme pyörähtelemään tönimättä :)  Mukavasti siis meni iltapäivä varsinkin kun miehiä ja naisia suunnilleen yhtä paljon, eli jokainen sai tanssia joka pelin oli mukana oma pari tai ei.

Bändi oli sekoitus ainakin kahdesta kokoonpanosta sairastapausten vuoksi. Kaksi kaveria soitettiin hätiin eilisiltana H-Hetkestä!

Vain siitä huomasi, että ei olla ihan äskettäin yhteen soitettu kun jokaisen kappaleen välillä piti selailla nuottivihkosia tiuhaan ja kauan ennenkuin yhteinen sävel löytyi. Rutiinilla kuitenkin vietiin keikka läpi ja kansa oli tyytyväistä tarjontaan. Hyviä kappapaleita kaikki tyyni. Tauoillakin soi tanssittavaa, joten plussa siitä.

Huomenna sitten palailen arkihommeleiden pariin jotka ovat jääneet hurvittelun vuoksi retuperälle...Onneksi työt eivät karkaa :)
***
Vielä ehdit hyvin ottaa osaa arvontaan jos et aikaisemmin ole ehtinyt. Eli tänne kommenttia ja olet mukana arvonnassa!

1 kommentti:

  1. Wow this is very vibrant card, love the tulips, thanks for joining us at Allsorts, xxx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!