Lukijat

tiistai 24. helmikuuta 2015

Tähtiä ja sateenkaari uuteen haasteeseen

Aforismihaaste #1   'Kun sataa - katso sateenkaarta, kun on synkkää - katso tähtiä'- 'When it rains - look at the Rainbow, when it's dark - look at the Stars'
Thinking of You
Ihka uusi haastesivusto löytyi ja aihekin hauska, joten heti toimeen ja kortin tekoon. Olen kovasti ihastunut näihin raavittuihin maaliseinätaustoihin. Arvasitkin varmaan, kun taas sitä käytän :) Digileimakuvassa neitokainen on saanut/laittanut siivet selkäänsä ja tunnelmoi ikkunassa.

Kuvassa sopivasti jo valmiina tähtiä, joten tarvitsi lisätä vain sateenkaari yläreunaan. Värittelin aika miedoilla väreillä ja yritin saada taustasta tukea kuvalle. Tähdissä keltaista ja siivissä myös. Se ettei se kuvasta oikein näy, johtuu siitä, että olen joutunut vaalentamaan kuvaa joka otettu sateisena päivänä ilman valoja. Valot kun tahtovat tehdä kuvista kellertäviä sieltäkin missä sitä ei edes ole...

Korjasin tuon tekstin suoraksi kuvan oton jälkeen. Onneksi oli vain yhdellä ohuella teipillä kiinni, kun ajattelin, että siihen voi laittaa vaikkapa onnittelun jos tuo teksti ei sovi.
***
Tirilässä tanssimassa. Innokkaimmat menivät sieltä suoraan illemmalla alkavaan Teboilin tanssiin! Tirilässä vieraita Kouvolasta vajaa bussilastillinen, joten tunnelma katossa ja porukkaa paljon. Ei haitannut, että ulkona satoi milloin silkkaa vettä, milloin rännänsekaista. Sisällä liiankin lämmintä!
 
Tanssiorkesteri Sarastus soitti aika marssimaisiksi sovitettuja kappaleita ihan kivasti. Laulaja oli vähän
liian vaisuääninen minun makuuni,  hoiti kyllä kiitettävästi tehtävänsä.
 
Ruokakaupan kautta kotiin ja ehdimme nähdä koko Doc Martin kaikkine toilauksineen. Kyllä sitä katsoessa saa nauraa :) Oikeassa elämässä hän olisi kyllä aika hankala tapaus... Vähän todellisuuspakoa silloin tällöin tekee hyvää!1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!