Lukijat

maanantai 9. helmikuuta 2015

Ruusuja, pieniä ja isojakin

Simon Says... All Things Bright and Beautiful - Kaikkea kirkasväristä ja kaunista
Red Roses small and big Ones too

Alimmaista pahvia koristelin valkealla maalilla sabluunan läpi. Eipä sitä paljoa näy mutta siellä ne ruudutukset kuitenkin ovat :) Kaunis kirkasvärinen ruusupaperi seuraavana. Siinä pikkuruisia perhosiakin, joista ylimmäistä leikkasin sen verran irti, että sain sujautettua siiven alle palasen postikorttitekstistä.

Merkkinä kaupasta ostettu 'leikkimerkki' tällä kertaa. Tavalliset, jo kerran käytetyt, joita säästelen, olivat tähän korttiin liian isoja.

Pohjapahvista raamit varsinaiselle väritetylle ruusukuvalle. Kirkasta punaista ProMarkeria ja ruohonvihreää.
***
Viikko alkaa ja aika pakkasella alkoikin! Aamulla pelotteli melkein kahdellakymmenellä mutta alkoi heti lämmetä kun seuraavan kerran mittariin vilkaisin. Tuskin sentään tulepalava katseeni lie ollut syynä :) Nyt taas illasta kylmenee kun upea auringonpaiste on hävinnyt jonnekin horisontin taakse piiloon huomista odottelemaan.

Hiukan lapiotöitä piti ihan keksiä kun ei muuten ollut luonto järjestänyt. Tiputtelin ulkorakennuksen katolta lunta huiskimalla lapiolla ylöspäin. Aika monta lumipesua sain siinä puuhassa mutta myös reunan ja rännin yli kaartuvat lumet maahan ja lapioitua pois tieltä.

Vähän ulkorappusiakin hinkkasin rautaisen lapion reunuksella, että sain jalanjäjet pois. Sitten vähän luutimista ja hienot tuli :)

Puita pari kassillista odottelee huomista tai ylihuomista lämmitystä, kuinka nyt säät kääntyvätkin. Jos aurinko paistaa kuten tänään, voimme pitää välipäivän ihan huoletta. Niin paljon ikkunoiden läpi saadaan lämpöä!

Lisää kortteilua totta kai tänäänkin. Ja valmisteluja seuraaviin kortteihin muhii niin pöydällä kuin päässäkin :)

4 kommenttia:

 1. Hurjan ihana väripläjäys!
  Nyt onneksi pakkanen lauhtuu plussan puolelle. Ei jäädy nenäkarvat pihalla.

  VastaaPoista
 2. Värikylläisyydestä huolimatta ihanaa selkeyttä ja
  aivan ihana yksityiskohta tuo osittain leikattu perhonen!!
  Kirurgin veitselläkö noin tarkasti?

  VastaaPoista
 3. Such a gorgeous creation, love the colours that you have chosen, thank you for joining us at Simon Says Challenge this time, hugs Pops x

  VastaaPoista
 4. beautiful, elegant valentine :) Thanks so much for joining us along with Simon Says Stamp Wednesday Challenge

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!