Lukijat

torstai 19. helmikuuta 2015

Ruusuinen synttärikortti uudella tekniikalla

P*skarteluhaaste #266   Akryylipalikkatausta- Look here how
Happy Birthday
Background: Ink Pads smeared directly into the clear Block

P*skiksessa niin hauskalta vaikuttava minulle uusi tekniikka, että oli ihan pakko heti alkaa kokeilemaan! Eli tein ohjeen mukaan: Painelin leimasintyynyillä suoraan akryylipalikalle värejä, suihkaisin vettä varovasti päälle. Jätin sormilla haromisen pois, kun lopputulos näytti ihan kivalle ja painoin kellertävälle hiukan epätasaiselle paperipinnalle palikan väreineen.

Hiukan vaaleampi oli lopputulos kuin oletin, joten toistin proseduurin vielä kerran. Nyt en lätrännyt ollenkaan vedellä vaan lätkäisin suoraan palikan paperille entisten päälle. Annoin kuivua ja sillä aikaa etsin kiinostavaa kuvaa korttiin.

Löysin netistä joskus löytämäni neitokaisen kuvan omista kätköistäni koneelta ja päätin kokeilla kuinka saisin sen taustani päälle kopsattua! Ei käynyt ihan niin helposti kuin Strömsössä mutta päätin kokeilla lisää ja laitoin alareunaan vielä ruusukuvan, samaisesta nettikansiosta.

Yhä vaan oli liikaa tyhjää tilaa, joten teksti yhteen nurkkaan ja kohokuviointikansiolla nuotteja toiseen. Muutama irtileikattu ruusu ja yksi kokonainen kimppu kuvien väliin osittain toistensa lomaan ja jopas alkoi täyttyä :) En sentään koko taustaa halunnut piilottaa, niin mielenkiintoisen näköinen se on!
***
Liekö äkillinen mielenhäiriö iskenyt kun sanoin viettäväni tämän illan mieluummin kotona kuin tanssien? Näin kuitenkin pääsi käymään... Vaikka taidanpa tietää mikä houkutti. No tuo tekniikkakokeilu tietenkin. Pitihän minun saada tietää millaisen saisin aikaiseksi!

Hauskaa puuhaa tämä kortteilu on yleensäkin ja kun saa kokeilla jotain uutta, se on vielä hauskempaa :) Voi olla, että tätä tekniikkaa tulee kokeiltua vielä lisääkin.

Kun vauhtiin pääsin tein ensi kuun aiheesta ATC-kortinkin ja pari tilauskorttia syntyi suorastaan itsestään. Ehdinpä siivoilla huusholliakin, tosin ihan pienesti vaan, etteivät työt kesken lopu :)

5 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!