Lukijat

tiistai 3. helmikuuta 2015

Ruusu seppeleen sisällä

Sketch Saturday Challenge #346  Use Sketch 215-345 with same image - Käytä luonnosta 215-345 ja samaa leimakuvaa kuin silloin
Edellisellä kerralla käytin tätä samaa leimakuvaa, eli yksittäistä ruusua, nyt se hehkuu tulipunaisena. Silloin soikion virkaa teki nuottiviivasto, nyt kukkaseppele jota värittelin tulipunaisella ja painelin lopuksi vielä mustalla leimasintyynyllä.

Takana oleva palanen tapettia sai pintaansa myös sipaisun mustaa leimasinväriä. Alimmainen paperi mallin läpi tuputettu maalilla. Reunuksen 'ompeleet' leimatut. Raamiosan väritin ruusunlehtien tummalla vihreällä.
***
Lappeenrannan Tirilässä tanssimassa iltapäivätansseissa. Sinne oli kutsuttu myös Anjalankosken eläkeläisiä joita saapui bussilastillinen. Tumma yö tanssitti totutulla taidollaan. Ainoa miinus tuli väliaikamusiikista. Se oli suorastaan nukuttavan laiskaa!

Ainoat kappaleet joita en tanssinut olivat kaksi polkkaa...

Alan siis oppia :) Nyt menee jo jotenkuten niin hidas valssi kuin kävelyhumppakin. Tänään opin myös kävelyvalssia! Ikinä kuullutkaan. Ja jotain jonka nimi oli lantiokäännös. Älä kysy miten se tehdään, ei aavistustakaan mutta tein sen kuulemma oikein.

Kas kun on taitoja joita ei tiedä omistavansakaan :)

Lumentulo on hiukkasen tyssännyt ja tänään sen verran pakkasen puolella, että koneella sai putsattua vähän enimpiä pois. Armaani piti laittaa myös aura paikalleen, niin pahasti tuprakkaan lumi kuitenkin jäi. Nyt on pihat ja tiet auki.

Paitsi ulkorakennusten edustat. Ne on huomenna lapioitava auki katolta pudonneista ja auralla valliksi asti kasaantuneista lumista ovien kohdalta. En enää kotiin tultua alkanut pimeällä lapioimaan vaikka se olisi kyllä parasta veryttelyä. TV:stä kun alkoi juuri Doc Martin ja se piti tietty nähdä :)

2 kommenttia:

  1. Ihana kortti jälleen.

    Meillä tulee lunta koko ajan lisää. Ukon oli pakko ostaa lumilinko, koska sdänpotilaalle kävi tosi raskaaksi tämä talvi.

    VastaaPoista
  2. This is so so pretty! Thanks so much for joining us at Sketch Saturday this week!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!