Lukijat

torstai 12. helmikuuta 2015

Ruusu ja sydämiä

Allsorts Week 297   Love is all around - Rakkautta kaikkialla
Passion for ProMarkers Week 283 To Someone I Love - Rakkaalleni
To my Love
Samalla idealla olen tehnyt jo monta korttia joten miksipä ei vielä yksi ? Hopeakartonkia, alimmaisena rosopintaista ja stanssattuna sileää hopeaa.

Hopeanhohtoista verkkoa, sitäkin olen survonut joka paikkaan... Hehkuvan punainen ruusu armaalle tottakai! Lävistin sydämiä kahdella erikokoisella, isomman sisälle pienemmällä aukon ja sen aukosta saamani sydämen liimasin sitten vinottain koko komeuden päälle. Hopeakartongin alla kiiltavää tummanvihreää. Kiiltää se, vaikka kuvassa onkin matta...

ProMarkers: Barry Red and Grass
***
Heti puuroaamiaisen ja suihkun jälkeen korttien kera paikallisosaston Inva-kammarille. Siellä talviaikaan kerran kuussa avoimet ovat ja tarjolla arpoja, kahvia ja purtavaa, sekä tietenkin hauskaa seuraa!

Minua oli pyydetty ensimmäistä kertaa mukaan kortteineni joten en tiennyt ollenkaan mihin ryhdyin. No alku oli aika hiljainen. Olisiko ollut syynä sekin, että ulkona tuuli kovasti ja koko piha oli aivan jäätiköllä, mene tiedä.

Suolaa laitettiin jään päälle oven lähelle, että ainakin siitä pääsee pystyssä!

Kohta saapuikin muutama kahvittelemaan ja kuulumisia kuuntelemaan ja arpojakin ostettiin ja kortteja. Ainakin yksi asiakas tuli ihan korttien tähden. Tiedän sen siitä, että hän heti ovelta kysyi 'täälläkö niitä kortteja myydään' :)

Sain annettua muutaman käyntikortin ja kauppaakin sen verran, ettei harmittanut. Kun vielä kotiin tuliaisiksi sain pussilliset vastapaistettuja piirakoita ja munkkirinkeleitä, oli se hieno bonus!

Sovittiin, että kevään ja kesän juhlakauden alkuun tulen uudelleen, eli huhtikuussa. En siis ainakaan kovin pahasti sotkenut heidän rutiinejaan.

Illaksi olisi ollut vielä Ystävänpäivä-juhla Punkaharjun Opistolla mutta sinne sai armaani mennä itsekseen edustamaan tällä kertaa. Tosin ei hän sinne yksin mennyt vaan auto oli täynnä rotariystäviä ilman minuakin :)

Kotona ehdin lapioida ulkorakennusten ovien edustoilta katolta pudonneet lumet, hakea puita, viedä roskat,  laittaa ruokaa, kahvia, siivoilla, pestä koneellisen pyykkiä, laittaa ne kuivaajaan ja viikata sieltä pois kaappeihin. Että minä olen ollut ahkera!
 
Ja korttejakin sain aikaiseksi, ei sen puoleen...Pitihän tilaukset tehdä alta pois heti kun aikaa kerran oli. Hyvä päivä siis!

3 kommenttia:

 1. Ihana ruusukortti.

  On sinulla ollut upea päivä. Minäkin olen messuilla joskus myynyt Marjan kanssa Marjan kortteja. Myynityö on jännää ja siinä on oma tunnelmansa. Suurella vaivalla tehty kortti löytää ihailijansa.

  VastaaPoista
 2. Upea kortti ja hyvää mallia voipi tehdäkin useamman!
  Myyjäisissä on aina hauskaa, kiva nähdä mikä kortti kenellekin kolahtaa!
  kiitos kun tulit taas mukaan Allsorts'iin;-))m

  VastaaPoista
 3. Gorgeous rose! Thank you for joining in our challenge this week at Passion for ProMarkers. Hugs Lotta xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!