Lukijat

perjantai 20. helmikuuta 2015

Ruusu ja raavittua lautataseinää

Sketcy Colors # 242        Green, Burgundy and Pink - Vihreä, burgundin punainen ja vaaleanpunainen
For You!
Maalattua lautaseinää on raavittu niin, että monen monta erilaista maalikerrosta on näkyvissä. Jostain syystä mielestäni sen pariksi sopi kaunis tummanpunainen ruusu. Liekö sitten sitä pyydettyä burgundia, en ole ihan varma millaista olisi pitänyt olla, sinertävän punaiselta ja tummalta näyttivät mallikorteissa.

Samoja värejä, siis tummia punaisia myös paljettitähdissä ja perhosessa, jonka leimailin ja leikkasin ääriviivoja myöten. Sattumalta samaa sinistä jota taustapaperissa, löytyi kartonkina joten siitä raamit. Se vaaleanpunainen tai pinkki, kuten nykyään useimmiten sanotaan, on tuo ohut verkko kuvan alla. Sopivasti pehmentää muuten niin askeettista korttia.

Tarkkasilmäisimmät varmaankin huomasivat ruusun taustan olevan sitä eilisessäkin kortissa käyttämääni tekniikkaa, jossa akryylipalikkaan leimaillaan värejä ja painetaan palikka paperille. Tässä käytin sormia apuna ja tein kukan kohdalle aukon, ennenkuin lätkäisin palikan kuvan päälle.
***
Savonlinnassa koko päivä siskoa ja veljeä ja vaimoaan tapaamassa. Ensin systerin kera kirppareita kiertelemässä sitten treffeille Herkku Pekkaan veljen + vaimon kera, siskokin mukana tietenkin :) Aivan liian harvoin tavataan, siitä olimme kaikki yhtä mieltä.

Aika vain ei riitä kaikkeen mitä haluaisi ja kun kaikilla on omat ympyrät jotka toimivat, ei siihen oikein tahdo mahtua tapaamisia... :( Vaan parempi harvoin kuin ei silloinkaan!

Kotimatkalla ruokakaupassa ja sitten katsomaan naisten mäkihyppyä. Ei ihan huipulla suomalaisnaiset ole, joten ehdin ennen toista kierrosta (ja osin sen aikanakin!) kirjoittelemaan tänne.

Mukava päivä Savonlinnassa  ja vielä pitkä mukava ilta kotosalla tulossa!

1 kommentti:

  1. Wonderful card!Love the butterfly and the stars!
    Thank you for joining Sketchy Colors this time and good luck!
    Hugs,Kari :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!