Lukijat

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Pikkulintu laulaa ja yllätyspostia

Little Bird sang ... You've something to selebrate - Congrats!
Mallin mukaisesti laitoin kolme paperia pohjakartongin päälle. Oma lisäykseni on tuo valkoinen paperinen kiemuranauha ja kahta erilaista nuottiviivastoa, sitä 'linnunlaulua' :)

Lintusen värittelin ProMarkereilla ja mokasin pahan kerran noissa sinisissä kun laitoin noin tummaa raidaksi :( Poiskaan sitä en saanut, joten olkoon! voipi olla, että väritän vielä koko tipusen massun tuolla värillä, olisiko sitten parempi, mene tiedä...

Kuvan taivas vesiväreillä.
***
Sain yllätyspostia. Kikka lähetti kertakaikkisen komean kortin kiitoksena voitostaan. KIITOS Kikka!
 ***
Taas aurinkoinen päivä, vaikkakin aamu oli pilvinen yön lumisateen jäljiltä. Lunta sen verran, että jalanjäljet näkyy mutta niin vähän, ettei tarvinnut kolata, lapioida eikä varsinkaan lingota pois.

Mieluisa vieras aamusta ja viihtyi lähes koko päivän. Olin kovin suosittu kun tuskin ehdin silmäni aukaista jo kyseltiin perään :) Sitten sisko soitteli ja asiaakin oli totta kai. Ehdin sentään kahvit vieraalle keitellä ja ruokaakin laitoin meille kaikille ennenkuin oli suunta Vuoksenniskalle tanssimaan.

Mitä pitemmälle matka edistyi, sitä sinisemmäksi taivas muuttui ja aurinko, joka lähtiessä vasta pilkahteli silloin tällöin, tuli esille ja valaisi kauniiksi maan.

Porukkaa paikalla tupa harvakseltaan täynnä. Hiukan tuntemattomampiakin joukossa, olihan järjestäjänä tällä kertaa Joutsenon eläkeläiset. Orkesterista näkyi tuttu naama eilisestä orkesterista. Tämä Timo Forssman-orkesteri on hänen 'vakibändinsä''. Laulamassa entinen palopäällikkö ja karaokemestari!

Hyviä ja tanssittavia kappaleita soitettiin. Ihan vähän alkua jäi näkemättä Doc Martinista mutta hyvin pääsimme juonesta kiinni :)

4 kommenttia:

  1. Onpas kivaa postia tullut. Ihana laululintunenkin visertelee kortissasi

    VastaaPoista
  2. Something about birds and music just work perfectly together. This really is beautiful and perfect for the Sketch Saturday Sketch this week. Thanks for entering it and sure hope you'll stop by again soon.!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!