Lukijat

maanantai 2. helmikuuta 2015

Pieni sininen lintu

Simply Create Too #78   Happy Valentine's Day (or use a Heart) Hyvää Valentinen päivää (tai käytä sydäntä)
For a Friend
Uusi viikko ja uusi haaste.Valentinen päivä eli Ystävänpäivä lähestyy. Yksinkertainen kortti jossa kaunis pohjapaperi näkyy.
 
Nettikuvan siluettineitokainen ja herttainen pikku tipunen. Raamittelin kuvan valkoisilla ja mustilla papereilla. Ystävyyden sydän kohokuvioitu pilkuilla ja väritetty ProMarkereilla.
***
Mukava, että jo kymmenen lukijaa on ottanut osaa arvontaani. Sen löydät tästä linkistä  jos et vielä ole ehtinyt osallistua.
***
Lunta oli yön aikana satanut parikymmentä senttiä! Hurjassa lumitaakassaan maailma näytti tosi erikoiselta. Katsokaa vaikka mönkijäämme!
Ryntäsin kamera tanassa heti aamun siniseen hetkeen :) Puut ovat yhäkin aikamoisen taakan alla, sillä lumi on tosi vesipitoista onhan lämpötila plussan puolella! Lapioin innolla kaikkien ovien edustat ja koska lingolla ei saanut lunta läpi, innostuin lapioimaan auton ja mönkijän ympäri ja tietä aitalle ja puuliiteriin ja...

Siis tosi hauskaa liikuntaa!

Kävin hakemassa huomiseksi puita ja otin vain sen verran molempiin käsiin, että pystyin kannattelemaan taakkaa kyynärpäät koukussa. Muuten kassit olisivat laahanneet lumessa! Minun puunkantotelineenäni toimivat K-kaupan isot kassit ilman päätypalasia. Kevyet ja mukavat ja kestävät.

Maisemakuvasta näkyy lumimassoja
Ehkä jo huomenna sen verran pakkasta, että armaani pääsee auraamaan tiet ja pihat... Tai sitten saan lapioida lisää lunta. Sitä kun sataa koko ajan lisää! Hurjaa!3 kommenttia:

 1. Ihana ja herkkä kortti. Sielläkin näemmä hukutaan lumeen kuten täälläkin

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti. Kauniin kuvan olet netin syövereistä löytänyt.
  Meilläkin on nyt kaunis luminen talvimaisema ja olen jopa nauttinut lumitöistä hyötyliikunnan näkökulmasta :)

  VastaaPoista
 3. What a beautiful card Loreal. I love how your black and white layers make the silhouette pop against the pretty background paper.
  Thanks so much for sharing with us at Simply Create Too and I hope you will join us again soon.
  Hugs,
  Carol x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!