Lukijat

perjantai 6. helmikuuta 2015

Moottoripyöräkortti miehelle

Passion for  ProMarkers Week 282   One for the Boys - Pojille
Motorbike to a good Male Friend

Ystävänpäiväksikin voisi tämä kortti olla sopiva miespuoliselle, ehkä? No ainakin siinä on moottoripyörä joka on lähes jokaisen miehen unelma. Jos ei juuri tämä merkki niin joku toinen ainakin :)  Ja kyllä aika monet naisetkin rakastavat moottoripyöriä!

Musta raamitus koko kortille, sitten raitaista ruskeaa. Palanen englanninkielisestä postikorttipohjasta, eli tuo teksti. Postimerkin paikalle liimasin mustan tähden kun en löytänyt sopivan väristä ja kuvaista oikeaa postimerkkiä.

Kuvan alla sininen pahvinpalanen ja sitten mustaa johon lävistin tähtireikiä. Kuva nettilöytö. Sen värittelin ProMarkereilla. Mustasta vielä tähdet nurkkiin. Pikkukuvasta näkyy väritetty moottoripyöräilijä paremmin.
ProMarkers: Ivory, Blush, Ice Grey2, Baby Blue, Sky Blue
***
Tänään paistoi aurinko! Kyllä vaan maisema on upean näköinen sinistä taivasta vasten. Heti tuli sellainen 'kohta on kevät'-fiilis :)

Kun ei kirvestä löytynyt mistään piti käydä ostamassa uusi Parikkalan Tokmannilta. Nyt olemme sitten ihka uuden Fiskarsin halkomakirveen omistajia :)

Löytyihän sieltä toki muutakin tärkeää kuten hammasharjoja ja tiskipesunestettä, ettei sentään ihan vaan kirves kainalossa...

Samalla reissulla törsättiin ja käytiin hienosti Lumo-kahvilassa syömässä Runebergin tortut.  Ruokakaupan puolelta löytyi iloinen yllätys: Pika-Pullan konsulentti jota emme ole nähneet kuin viime vuonna! Aina iloinen, nauravainen ja hyvin asiantuntevä myyjätärkin ilahtui, niin luulen, vaikka voi se johtua siitäkin, että ostimme jos ei ihan pöydän tyhjäksi, niin ainakin tosi montaa sorttia pussitolkulla...

Sitten vielä kalakaupasta muikkuja ja kotimatkalla lähikaupasta riistakäristystä joka oli tarjouksessa ja pakasteperunamuussia! ihan totta, on sellaistakin. Siitä ja muikuista saimme pikaisesti herkkuruokaa kun kotiin saaliinemme palasimme. Minä lämmitin itselleni eilisiä porkkana- ja palsternakkapalasia. Muussin sai armaani. Molemmat olimme tyytyväisiä ruokaan.

Iltapäiväkahvilla lisää herkuttelua, ostamiamme laskiaispullia kermavaahdon ja hillon kera. Ja ettei mitään jätettäisi puolitiehen pitää herkutteluakin jatkaa koko päivän: Iltakahville oli tarjolla käpyleivos! Armaani otti siitä muodon vuoksi pikkiriikkisen palasen ja minä sain tietty loput. Mums! 

Nyt sitten vaan huokaillaan kaiken mässäilyn jäljiltä...

3 kommenttia:

 1. wonderful man card! be careful with taking images from internet seaches though, not all can be used!
  thank you for playing along with us over on the passion for promarkers challenge blog
  hugs Lou xx

  VastaaPoista
 2. A Fabulous mans card.
  Thanks for joining this weeks challenge at Passion for Promarkers.
  Lorraine x

  VastaaPoista
 3. Nice card, great image. Love the speedy look it has. Fabby! Thanks for joining us over at PFP and my boys theme this week.
  Love n hugs
  Marie

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!