Lukijat

lauantai 28. helmikuuta 2015

Kukkaoksa kevätsäässä

Passion for ProMarkers Week 285   Letters of the Alphapet - Aakkosilla
F like Flowers
ProMarkers: Pastel Pink, Blossom, Rose Pink, Meadow Green, Apple, Yellow.
The Pearl Blue Pen is very dry now so it's perfect to the Sky!
Background paper (Better Pen) Sky Blue, Yellow, much Blender and Barry Red on dark grey  paper envilope 

Kukkaoksa on puhjennut täyteen vaaleanpunaisia kukkia, olisiko kirsikka kyseessä kun maa on vielä mustaa ja roskaista. Sitä alkukevään mustuutta kuvaa taustapaperina käyttämäni tumman harmaa kirjeensisusta jota leimailin 'sotkuilla' sen jälkeen kun olin suttaillut ProMarkereilla ja blenderillä värejä sikin sokin paperille.

Kukkaoksakin sai raamituksen kirjeensisustasta, nyt sellainen mustavalkea jossa on sikin sokin pilkkuja tai neliöitä, mitä nyt kukakin siinä näkee. Leimailin sen päälle raamikuvaa.
***
Sumuista lauantaita!

Pakkasen puolella pitkästä aikaa koko päivän mutta yhä vain tosi liukasta, varsinkin korollisilla talvisaappailla! Kävimme nimittäin ostamassa muutaman ruuvin tahi mutterin paikallisesta rautakaupasta ja jotain muutakin rakentamiseen liittyvää, enkä meinannut pysyä sen vertaa pystyssä, että saisin auton ikkunat raavittua ohuesta jääriitteestä ja asetuttua autoon istumaan ...
 
Siitäkin selvittiin ja saatiinpa tavarat autosta kotiinkin vietyä ilman kaatumisia :)

Armaani pilkille ja minä kortteilemaan. Siinä sivussa laittelin ruokaa tulemaan, eihän ihan varma voi saaliista olla. Vaikkakin joka kerta on jotain kalaa tullut. Tällä kertaa kuten aika usein jäi saalis lintujen ja kissojen herkuksi. Olivat pieniä särkiä enimmäkseen.

Herkuttelimme kaalilla, kaalilaatikkoa ja karviaishilloa armaalleni ja minulle ruusukaaleja ja parsakaalia. Päälle veistin siivun voita. Hyvää kuin mikä! Kaalit olivat K-kaupassa tarjouksessa, arvasittekin varmaan :)

Koneet pyörittelivät vuodevaatteet puhtaiksi ja kuiviksi. Puistelin peitot ja tyynyt ja jätin ulosportaiden kaiteille tuultumaan siksi aikaa kun imuroin sijauspatjan. Sitten toin ne sisälle kuivahtamaan ja lämpenemään ja sain ilmaisen ilmanraikastajan! Että ulkona tulee peitoista ihanan tuoksuisia! Harmi, ettei sijauspatjaa saanut mihinkään leväytettyä. Keinu jota yleensä käytän puistelutelineenä on lumikinosten saartama.

Vielä kun vähän lumet sulaa tartun kyllä lapioon ja hakkaan tien sinne ja sitten vien kaiken mitä irti saan ulos! Ihan varmasti!

6 kommenttia:

 1. Ihana kortti ja lauantai-ohjelma kuulosti oikein hyvältä. Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihana ja keväinen kortti.
  Ihanaa lauantai-iltaa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kirjoituksesi on niin kevättä täynnä :) ihania keväisiä ajatuksia. Kevät on vuodenajoista se jolloin osaa arvostaa muutoksia, joita luonnossa tulee talven jälkeen ja aurinkoa, kun se viimein ilmaantuu.
  Korttisi on todella kaunis ja herkkä väritys sopii siihen todella hyvin. Niin keväinen :)

  VastaaPoista
 4. Tästä kortista kyllä aistii sen keväisen fiiliksen kun maa on märkää(mutta lumetonta!) ja linnut laulaa ja aurinkokin jossain piilottelee:)
  Kaunis kortti!

  VastaaPoista
 5. A lovely card, such a pretty floral stamp!
  Thank you for joining us at Passion For Promarkers :)
  Kelly.x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!