Lukijat

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kesäkeiju kedolla ja voitto

Simon Says...   Add a Little Texture - Lisää erilaisia pintoja
Two different embossings and Glossy+ glitter on Wings. Coloured with watercolours. Digistamp A Day for Daisies
A Day for Daisies digileimakuva pääosassa. Hellunen keiju poseeraa keskellä kukkaketoa paljain jaloin. On siis tosi lämmintä! Käytin taas uusinta kohokuviointitaskua, kuten edellä olevan postauksen kortissakin ja värittelin alun perin valkoisen kolmion (puolikas neliöstä) kuten kaiken muunkin vesiväreillä suttaillen.

Mallin mukainen neliö kuvan takana, sai kohokuvioikseen pilkkuja ja soikio keijun takana vain vesivärikäsittelyn. Laitoin siipiin ja kukkiin Glossya ja päälle ripotin kinallehiukkasia.

Mallista poiketen, lisäsin tyhjän näköiseen nurkkaan ylös vielä kukkivan kulmakuvion, sekin vesiväreillä sudittina. Alimmaisena vauvapaperilehtiöstä herttainen kukikas kartonki.
***
Kun kurkkasin uusia haasteita, huomasin olevani onnettaren suosikki. Korttini voitti Sketch Saturday #348 haasteessa! Kerrassaan hieno juttu! ...ja vielä kortilla jossa harmittavasti ihan väärää sinistä linnun rinnassa... no voitto on voitto ja kiitokset siitä! Thank You!
***
Säätilaukseni taisi mennä väärään osoitteeseen mutta luonto osasi kyllä tehdä paremman vaihtoehdon :) Kun aamulla heräsimme ja katsoin ulos, oli maa valkoinen! Lunta ohut kerros kostean jään päälle yöpakkasella jäätyneenä on tosi tehokas luikkauden estäjä. Pääsin siis ulos ilman sen kummempia apuneuvoja :)

Tosin en siellä viihtynyt kuin pakollisen puidenhaku- ja roskienvientiajan sillä tuuli kovasti ja puuskaisesti. Ei kiva yhtään.

Olen leikkinyt, kuten huomaatte kortistakin. Uusilla 'leluilla' on aina hauskinta, joten näette varmaan lähitulevaisuudessa paljon kortteja joissa käytän uusimpia hankitojani. Enkä ole unohtanut uutta leimaustekniikkaakaan...

TV on ollut auki lähes koko iltapäivän ja sieltä kuuluu ohikulkiessani milloin kiljuntaa milloin hillitympää puhetta ja aina hiihdetään/hypätään kilpaa. On tosi hienoa, että ihmisillä on erilaisia intohimoja, jotain missä haluaa olla hyvä ja paras. Se kannustaa harjoittelemaan ja ylittämään itsensä.

Soittelin, kuten sunnuntaisin tapani on, tyttärelle. Heillä kaikki hyvin ja meillä myös! Poika on lomalla ulkomailla, eikä puhelinyhteys ole järkevä. Hänen kuulumisensa saan Facebookin kautta. On se vaan hyvä, että näitä mahdollisuuksia on tarjolla monenlaisia jokaiselle! Hyvin heilläkin kaikki joten on helppo hymyillä :)...vaikka aurinko ei edes paista...

4 kommenttia:

 1. Such a pretty card. Love those glittery wings. Thank you so much for playing along with us over at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog this week :)

  VastaaPoista
 2. Gorgeous card Loreal. Thank you for playing along with our Challenge at Chocolate, Coffee & Cards. We would love to see you again ... Anet DT x

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikas kortti. Ja onnea voitosta, kaunis kortti voitti :)

  VastaaPoista
 4. So beautiful and great coloring on your image! Thanks for joining us at Chocolate, Coffee & Cards Challenges!!! I hope you get to join us again for our next challenge
  xxxx Anneke DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!