Lukijat

tiistai 10. helmikuuta 2015

Keiju kukkasessa

Happy Birthday Sweetie!
Kimaltavaa pinkkiä paperia alimmaisena, sitten mallin mukaan palanen keltaista kuviollista ja sen rajamaille vaaleanvihreä pitsistanssaus.

Laitoin a Day for Daisies digileimakuvan piparireunaiseksi stanssaten ja sitten liimasin sen pitsiliinan päälle. Pitsiliinan reunat ja keijun siivet kimallutin laittamalla ensin Glossy Accentsia ja päälle ripottelin kimaltavia hiukkasia.
Toisen pitsiliina halkaisin kahtia ja laitoin jatkoksi reunoille. Mallin mukaiset paperisuikaleet ja niihin vielä onnittelutekstit. Kuva väritetty ProMarkereilla.
***
Jalat hellinä kotiin juuri Teboilin tansseista. Aika paljon oli porukkaa ja muualtakin tulleita mukavasti. Harmi, että tanssibussi Kiteeltä lopetetaan liian vähän käytön takia. 
 
Huomenna sitten Ystävänpäivä-tansseihin Vuokseniskan Töllille!
 
Tänään paistoi aurinko ja oli oikein keväisen tuntuista. Tuuli tosin aika lailla mutta kun ilma on plusasteista, ei sekään tahtia haitannut.
 
Jokunen tipunen,  eivät nimeään kertoneet,  luikautti lyhyen pätkän kuin kokeillen äänijänteitään kun kävin postia hakemassa. Ei sitä oikein laulamiseksi voinut kutsua mutta kuitenkin.

Tanssimaan mennessä samalla matkalla vein postiin ylläripalkinnon ja kortin lapsenlapsille. Ruokakaupasta kasa syötävää ja sitten menoksi. Odottelen vielä helmikuun ARVONNAN voittajan osoitetta! Laittelehan tietoja Kikka!!

1 kommentti:

  1. Oh that is so sweet! Love the doilies and that darling image. Thanks for joining us at Sketch Saturday this week!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!