Lukijat

torstai 5. helmikuuta 2015

Iso ruusu ystävälle

For a Friend
Iso ruusu sai kirkkaan punaisen värin ihan Ystävänpäivän kunniaksi. Stanssasin sen isoon soikioon ja totta kai hävitin lehtipalaset samantien :( Saa kelvata tälläisenä, ei auta.

Käänsin mallin mukaiset palaset ruusun alle toisinpäin, kun en halunnut, että kukkasen reunassa näkyy latinalaisen nimen osa. Nurkkaan piti mallin mukaan laittaa kolmio mutta kai nuo punaiset sydämet ajavat saman asian?
***
Jostain kumman syystä tänä vuonna ovat Ystävänpäiväkortit tehneet kauppansa jo jonkin aikaa. Viime vuonna en myynyt ainuttakaan! Sain lähetellä tekemäni omille ystävilleni, mikä oli tietenkin ihan kiva juttu sekin :)

Vaan hyvä näin. Saan sitä paljon haluttua ylimääräistä rahaa. Sille on kyllä käyttöä sillä kummasti on myös ylimääräisiä menoja aina rästiksi asti...

Sanotaan, että ruoka on halventunut mutta täytyy myöntää, etten ole sitä huomannut ainakaan kauppalaskuissa. Vasta tuli boonusseteleitä ja kun ennen saimme kaksi seteliä, on nyt ollut kolme! Kivahan ne on käyttää taas uusiin ostoksiin mutta se kertoo kulujen nousseen, ei laskeneen.

No ehkäpä hintojen lasku alkaa näkymään viiveellä ja seuraavalla kerralla saammekin vain yhden setelin!

Lunta on luonnossa aika lailla vieläkin puiden oksilla vaikka tuuli on yritellyt sitä alas varistella. Sähkökatkot ovat onneksi ainakin tältä erää ohi. Lapiointia riitti sen verran, että sain tämänpäiväisen annokseni. Katolta putoavat lumet olivat niin tiukassa ovien edessä, että sain huhkia oikein tosissaan, ennenkuin ovet sai auki.
 
Kummasti tavaroita katoaa. Mihin ihmeeseen olemme panneet halkaisukirveen talteen?
 
Armaani on katkonut moottorisahalla puita lyhemmiksi, että käyvät uuniin. Seuraavaksi niitä pitäisi halkaista, ei ihan pöllejä sentään voi uuniin laittaa :) Kohta tulee kevät ja parhaat puunkuivatusilmat! Kirvestä olen etsinyt kaikista ulkorakennuksista, eikä näy missään...
***
Vielä ehdit ottaa osaa Arvontaan. Sen löydät tästä.

3 kommenttia:

 1. This card is amazing!Love the flower image!
  Thank you for joining Sketchy Colors this time and good luck!
  Hugs,Kari :)

  VastaaPoista
 2. Upea kaunis ruusukortti.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!