Lukijat

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Iso ruusu ja sydämiä ystävälle

I Love ProMarkers #255   Lot's of Love - Runsaasti rakkautta
For my Friend with Love

Oikeastaan alla oleva paperi on kai tarkoitettu vaavelikortteihin, vaan kun siihen leimailee sydämiä, siitä tuleekin rakkautta tulvillaan :)

Komea ruusukuva löytyi piirroksena netistä. Väritettelin sen kirkkailla tusseilla ja samoja tusseja käytin myös perhoseen. Raamina kimaltelevainen pinkki paperi.

ProMarkers:Berry Red, also on Butterfly and Grass on Leaves.
***
Sunnuntain rauhaa. Ei onneksemme tullut myrsky ja mylväys tänne itä-rajalle asti. Vain pikkuisen lunta ripotteli jonkin aikaa iltapäivän aluksi ja sekin loppui lyhyeen. Tuulikin ihan leppoisan maltillinen.

Herkuttelimme kahdestaan tiramisu-kakulla. Pöydällä koristeena oranssina hehkuvat ruusut. Puhelimen välityksellä sain onnitteluja enemmän kuin olen ansainnut ja hellyttävän kuvaviestin lapsenlapsilta kädet sydämen muotoon taivuteltuina, niinkuin julkimotkin tekevät! KIITOS!

Viesti tuli armaani kännykän kautta, minulla on vanhanajan vempele johon ei kuvaviestejä voi lähettää. Ei sillä että osaisin silläkään yhtään mitään muuta tehdä kuin vastata kun se soi - juuri ja juuri. Olen toivoton tohelo kaikkien vempeleiden kanssa :(

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti. Aivan ihana ruusu.

    VastaaPoista
  2. This is very nice and elegant, love the flower. Thank you for joining us at I ♥ Promarkers this week and good luck xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!