Lukijat

torstai 26. helmikuuta 2015

ATC-kortti-vaihto Merisinin kanssa

Aiheenamme oli NÄHTÄVYYS. Mikä olisikaan kuuluisampi (ja kaikkien tietämä) kuin Taj Mahal? Merisinin kortissa se on nähtävillä koko komeudessaan.
Lisää glamouria vielä kimaltavissa tähtinauhoissa! Kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista.
*
Minä koetin tehdä vähän sellaista 'tajunnanvirta'-tyyppistä ATC-korttia, sillä valitsin kuluneen nähtävyyden. Sehän komeilee joka esitteessä ja kaikki, paitsi minä, ovat sen nähneet livenäkin. No sehän on Eiffeltorni!
Otin palasia sieltä täältä papereista, mainoksista sun muista ja teinpä kokeilua valmiin kuviopaperin päälle kopioimisestakin, se on tuo ranskattaren kasvot!

Tämän tekeminen oli hauskaa :)
***
Tänään olen ahkeroinut kortteja oikein urakalla ja valmistakin on tullut. Tosin ei kyllä niin paljon kuin luulisi niihin käytetyn ajan perusteella. Vaan eihän kortteilu olekaan työtä vaan huvia ja silloin ei kelloa katsota!

Ihan vähän kotitöitäkin jossain välissä aloitellen ja toisessa jatkaen. Letkeästi nekin hommat sujuvat kun ei ole kiirettä minnekään!

Puita kävin hakemassa huomiseksi hiukan kiertoteitse, kas kun piha on yhä upea luistinrata, ei tosin niin tasainen, että kannattaisi retkiluistimet esille ottaa...

Viskelin toiveikkaasti muutaman kourallisen hiekkaa rappujen eteen ja aina auton ovelle asti, mutta ei sitä niin paljoa ole varastoituna uunin päälle vanhaan kattilaaan, että kaikki polut ja tiet joita pitkin kuljen yleensä ulkoaskareissa olisi saatu hiekoitettua, joten jätin loput suurempaa hätää varten.

Postit ja aamulehti haetaan aina vaan mönkijällä! Neliveto pysyy kyllä pystyssä ja on tosi turvallinen.

1 kommentti:

  1. Minä olen armotta Intiafani. Jos saisin joskus mennä ulkomaille, menisin Intiaan ilman muuta.
    Mukavaa viikonloppua sinulle ystäväni.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!