Lukijat

lauantai 7. helmikuuta 2015

7-vuotiaalle pojalle

P*skarteluhaaste #264   Ilmapalloja - Balloons
Happy 7 th Birthday!
Bugaboo Stampsin digileimakuvassa poijalla kimppu ilmapalloja juhlan kunniaksi. Onhan 7-vuotta aika lailla! Silloin saa jo mennä oikeaan kouluunkin!!

Sitä merkkaamaan laitoin kirjapinon numeron alle. 'Poikamaista' sinistä papereissa ja iloista kirjavaa keltaista valaisemaan ja ilahduttamaan :)

Sinisestä laitoin kulmiin koristeet kuviosaksilla leikaten. Ilmapalloissa Glossya.
***
Vielä tänään ehdit ottaa osaa ARVONTAAN. Sinne tästä.
***
Korttitehdas toimii täydellä teholla. Ei aurinkoa tänään joten voi hyvällä omallatunnolla kupeksia sisällä. Sen verran ovesta ulos, että käväisimme ostamassa viikonlopun Iltalehden ja samalla armaani käytti tilaisuutta hyväkseen ja osti minulle huomiseksi synttäriruusut!

Kiitokset kaikille jotka olette muistaneet minua kortein,  kommentein tai/ja sähköpostein! Olen hyvin otettu. Eihän ole kuin joku ihme välivuosi menossa, enkä sen kummemmin edes juhli. Vaikka täytyy myöntää, että ostin tiramisukakun ihan sen takia, että jos joku vaikka kahville eksyisi...

Jos ei, saamme kahdestaan herkutella! Ei hassumpi vaihtoehto sekään :)

Niin lämmintä on, etten hakenut puita, enkä lämmittänyt uunia tänäänkään. Hätäiseltään tyrkkäsin tanssivaatteita ja vähän pikkupyyhkeitä koneeseen ja kuivaajaan. Ovatpahan sitten valmiina tiistaina ja keksiviikkona kun niitä tarvitaan.

Torstaina menen pyynnöstä eka kertaa Invakammarille kuukausitapaamiseen korttieni kanssa. Toivottavasti tapaan siellä mukavia ihmisiä eikä haittaa vaikka ostaisivat korttejakin :) Parituntinen aamupäivästä menee varmaan hujauksessa.

Siksikin on korttitehdas käynyt ylikierroksilla. Onhan minulla oltava jotain mitä myydä!

4 kommenttia:

  1. Ihana kortti ja kiva leimakuva.

    VastaaPoista
  2. Hauska kortti. Tykkään tänä keväänä näköjään näistä voimakkaista väreistä.

    VastaaPoista
  3. Hih, mistä löydätkin aina niin ihania kuvia!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!