Lukijat

torstai 1. tammikuuta 2015

Vain yksi ruusu ja voitto

P*skarteluhaaste # 259   Bingorivini:Ressaus - Ompeleita - Yksivärinen
Congrats!  ..with only one Rose

Värini on musta ja sen sävyt aina harmaaseen asti. Vaikka joissakin tiedoissa sanotaan, ettei musta ole edes väri... No mutta kuitenkin tällä mukaan haasteeseen. Alimmaisena mustavalkeita papereita sisältävästä lehtiöstä risukkokuvioitua, sitten lisää risukkoa tapetinpalasessa ja tapettia on harmaa kohoraitainenkin ruusun alla, jonka reunoja ressasin ja mustetin. Tapettia oli aika vaikea ressata mutta  yritystä tässä kuitenkin...

Ruusu nettilöytö, siihen leimailin siksak-ommelta lehtiin. Samaa kuviota myös mustassa seittikuvioisessa papaperiliuskassa joka jakaa kortin kuva- ja tekstiosioon.
***
Enkuli kommentoi edellistä korttiani ja ilmoitti minun voittaneen arvonnassa Musiikkihaasteen, sen ihka viimeisen ainakin tältä erää. Kiitokset Onnettarelle ja Kohtalolle ja ennenkaikkea tietenkin Enkulille, joka on ilahduttanut meita niin monilla ihanaisilla musiikkihaasteilla!
***
Vuosi 2015 alkaa siis suotuisissa merkeissä!
 
Viime yönä oli niin paksut ja alhaalla matavat pilvet taivaalla, ettei ilotulituksesta näkynyt kuin rippeet! Muutamia korkealle nousevia tähtisateita sentään näimme ja tällä kertaa paukutkin olivat mahtavat, toisin kuin yleensä. Äänet kimpoilivat pilviverhon ja maan väliä!!!

Kuohuviinilasilliset juotiin ja suukot vaihdettiin hyvän uuden vuoden toivotusten kera. Siitä on hyvä lähteä eteenpäin. Puolittaisena lupauksena, että seuraavien kymmenen vuoden aikana yritän oppia ymmärtämään miestäni paremmin... Ensimmäiset kymmenen vuotta olen vasta harjoitellut...

Mitään kummoisempia traditioita ei tähän ensimmäiseen päivään meillä liity. Olemme vain oleilleet ja syöneet ja juoneet ja viettäneet aikaa kahdestaan. Siis sitä parasta mahdollista yhteiseloa!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!