Lukijat

perjantai 2. tammikuuta 2015

Unikkoja onnittelussa

Simon Says... Anything goes - Kaikki käy
Happy Birthday
Kaunis unikkokuva on itsessään niin hieno, ettei tarvinnut paljon muuta rekvisiittaa kuin komeat raamit! Raamit ovat stanssaus jota hipaisin tummanvihreällä Mementolla reunoistaan. Lisäsin raamiin vielä punaiset pikkuruiset timantit kukkaosien keskelle. 
 
Kuvan raamitin mustalla ja mustasin tussilla myös onnittelutekstin reunat. Siihenkin laitoin punaiset timantit. Alinna punainen paperi, sitten tumman vihreä koukeroin ja kirjoituksin kuvioitu paperi.
***
Arkipäivä kaikkien juhlien keskellä tarkoittaa, että kauppaan ja kiiruusti. Vaikka jääkaappi ja pakastinkin pullistelivat vasta jouluruokia, on siellä iso aukko 'tavallisesta' ruuasta. Kummasti alkaa tahtomaan ruisleipää ja tuoretta kurkkua, jugurttia ja juustoa...
 
Tosin suklaat maistuvat yhä...
 
Kampaajallakin kävin kaunistautumassa. Samalla reissulla vitamiineja apteekista, rahaa automaatista ja kirjojen palautus ja uusien lainaus. Eli koko hoito :)

Nyt sitten voimme huokaista viikonlopun ajan ja toivoa, ettei pahaa myräkkää tulisikaan, eikä ainakaan hurjaa pakkastakaan. Molempia uhkakuvia on jo jonkin aikaa väläytelty. 
 
Nyt ainakin ollaan plussan puolella ja satelee silloin tällöin, iltapäivällä räntääkin viskoi. Entiset lumet sulavat vauhdilla ja vesi tippuu räystäistä. Katot lumettomat ja ovien edessä kasat. Ne on vielä ehdittävä lapioimaan pois ennen pakkasia jos eivät sitten sula itsekseen huomiseen mennessä, kuten toivon...

2 kommenttia:

 1. Gorgeous card Loreal :-) The image is beautiful and the frame and papers are lovely :-)

  thanks for joining us on the Simon Says Stamp Wednesday Challenge
  Happy New Year :-)
  luv
  Lols x x x

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Tyylikkyyttä ja sopivan romanttista, ei liikaa

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!