Lukijat

lauantai 10. tammikuuta 2015

Tyttövauvalle kortti ja ällistyttävä kuorellinen ihania askartelutavaroita

Simon Says...   Something New - Jotain uutta
For a New Baby Girl
Ruudulliselle pohjalle asettelin kauniin kohokuvioidun valkean paperin ja sen keskelle valkean, lenkkireunaisen kartongin. Siihen leimailin eilen Savonlinnasta askartelukaupasta ostamallani leimasimella vaunut Mementon silmävärillä.

Samaa Mementoa hinkkailin niin valkeiden lävistettyjen kukkien, kuin lenkkien ja onnittelutekstinkin reunoille. Koristeina valkoiset puolihelmet.

Kokeilin koristella vaunun  kylkeä helmirivillä mutta se ei näyttänyt hyvältä. Ostin ihan sitä varten Savonlinnasta polveilevan helminauhan jossa isommat helmet koristeina. Harmi, ettei idea ollutkaan käytännössä mahdollinen :(
***
Eilen kun tulin kotiin Savonlinnan reissulta, oli keittiönpöydällä postia minullekin. Yksi oikein iso ja oikein pullea kuori Enkulilta. Siinä sisällä voittoni Musiikkihaasteesta. Sisältö löi minut ällikällä. 
 
Sieltä suorastaan vyöryi tavaraa: Ääriviivatarroja, kukkanippuja, iso, paksu lehtiö ihania papereita, pitsisiä perhosia, tageja, Vintagekuvia, kahviliinoja, sydänmallisia!, piparireunaisia valmiita korttipohjia kuorineen!!, tarroja jos jonkinlaisia ja aivan ihana Rudolf Koivun kuvittama kortti ja enkelisuklaata! ja ... joutuisin varmaankin kirjoittamaan A4 arkillisen jos kaikki mainitsisin. KIITOS Enkuli!!! En todellakaan ollut varautunut tälläiseen tavarapaljouteen. 
 
Pian alkaakin siis syntyä kortteja oikein urakalla, onhan minulla nyt mistä tehdä :)
***
Armaani pääsi vihdoin linkoamaan traktorilla lunta kun sää kylmeni pakkasen puolelle. Suvilumi kun tarttuu joka paikkaan, eikä sitä saa millään ilveellä kulkemaan lingon läpi. Nyt on tiet ja pihat siistejä ja tasaisia, vaikka hiukan lisää lunta onkin leijaillut taivaalta päivän mittaan hiljakseen.

Minä painalsin tiskikoneen ja pyykkikoneen käyntiin ja tyrkkäsin halkoja uuniin. Lapioin ovien edustat ja lakaisin rappuset. Sitten olenkin ottanut rauhallisemin loppupäivän, eli ollut tekemättä mitään työksi kutsuttavaa :)

Kortteilua ja ristikoita, yhtä ruotsinkielistäkin olen yritellyt, tuli Savonlinnasta ostamani lehden kylkiäisenä. Ikäväkseni olivat lopettaneet kokonaan käsityö- ja askartelulehdet valikoimistaan Savonlinnan K-marketissa!!! Käsittämätöntä ja kamalaa. Nyt en saa niitä mistään. Tottakai voin katsoa netistä valittuja paloja lehdistä ja sieltä tulostaa ilmaisia papereita, mutta maksaa se tulostaminenkin. Eikä ainakaan kylkiäsleimasimia sun muita saa netistä katselemalla...
 
Tiedän, ettei tuo ole ongelma eikä mikään, oikeisiin ongelmiin verrattuna. Totta. Kun ei ole ongelmia niitä keksitään... 

Olen onnettaren suosikki!  Ja kaikki käy aina parhain päin. Pitää joskus vaan muuttaa näkökulmaa sen huomatakseen tai antaa ajan kulua ja saada perspektiiviä asiaan ...

2 kommenttia:

 1. Upea to tyttövauvan kortti.

  Onpa kivaa, että tykkäsit palkinnostasi. Yritin etsiä kortteihin sopivia koristeita ja papereita. Toivottavasti saat paljon paljon inspiksiä.
  Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Beautiful card! Such a sweet image!

  Thank you very much for joining us this week at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog!

  hugs...
  Melissa

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!