Lukijat

maanantai 19. tammikuuta 2015

Tulppaanit, kevään airuet

Allsorts Week 294   Spring Flowers - Kevät kukkia
Tulips for a Friend
Kokosin kauniin kimpun tulppaaneja kolmesta eri paperista leikellen ja liimaillen. Oikein terapeuttista hommaa :) Ensimmäinen paperi on tuo pohja, jossa ruudutuskuviota ja englanninkieliset synttärionnittelut oikein kolmeen kertaan.

Toinen paperi sai luovuttaa nuppusimmat kukkansa. Kolmannesta leikkasin avoimia kukkia ja vähän lehtiäkin.
***
Muistan aina kun päivät alkoivat pidentyä ja kevättä alettiin odottaa kuinka äiti osti tilin saatuaan kimpun tulppaaneja. Siihen aikaan ei tosiaankaan ollut tapana ostella kukkia! Mutta se kimppu oli jotenkin välttämätön äidin mielestä. Yleensä keltaisia tai punaisia. Siitä alkoi kevät.

Nykyäänhän voi kukkia ostaa vaikkapa ruokakaupasta tai kioskilta, tai jos oikein haluaa erilaisia kimppuja teettää, voi piipahtaa kukkakaupassa.Syyksi kelpaa itsensä ilahduttaminen. Se kai äidilläkin oli ajatuksena. Tuoda iloa arkeen.

Uusi viikko alkaa pikkupakkasella.  Lisää sitä on luvassa ja aika lailla vielä.

Tänään aurinko paistoi ja taivas oli sininen pitkästä aikaa. Kyllä talvimaisema on kaunis auringon valossa! Sisällä kuitenkin viihdyn paremmin pakkasella. Vain postia kävin hakemassa roskienvienti- ja puidenhakumatkalla. Siitä ulkoliikunta tälle päivälle.

Ei siis toivomaani lumen lapiointia ollenkaan.

Kotitöitä hiljakseen kortteilun lomassa ja nekin hoituivat melkein itsekseen koneiden avulla! Pyykki ja astiat puhtaiksi ja pyykit vielä kuiviksikin. Tarvitsi vain laitella koneeseen ja ottaa pois koneesta. Helppoa tämä nykyelämä.

Ainakin jos sähköt toimivat...

3 kommenttia:

 1. Kaunis keväinen kortti!
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen;-))m

  VastaaPoista
 2. Super bright and welcoming colours and flowers Loreal, perfect for our Allsorts theme, thanks so much for joining in.

  B x

  VastaaPoista
 3. I love tulips and these are so vibrant. Thankyou so much for taking part in this weeks Allsorts Challenge. Jo x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!