Lukijat

torstai 8. tammikuuta 2015

Synttärikortti ja syvällisiä pohdintoja

Happy Birthday
Synttärikortti viisikymppiselle. Ei kukkia tällä kertaa vaan iso soikio jossa onnittelu ja pikkuinen numero, eihän viisikymmentä kovin kummoinen ikä liene :) Siitähän vasta elämä alkaa, siis aikuinen elämä, se paras osa on vielä kaukana edessäpäin...

Alimmaisena puunrunkoja mustavalkeina, samoja runkoja pötköllään kuvan alla, tumman lilanpumnaisella raamitettuna. Kuvan alle laitoin vain puolikkaan raamin (enkä kerro, että siksi kun ei ollut isompaa palasta jäljellä) aika taiteellista, eikö :)

Lilan ja mustan väreissä taustakuvan puu. Puuvärejä käytin myös neitokaisiin ja hennon vihreää lisänä.
Sitä vihreää on pipariraamina tekstillä kartongista stanssattuna.
***
Piti katsoa TV:stä ohjelma toisista aivoistamme jotka sijaitseva suolistossa! Aika vaikuttava ohjelma. Kovin paljoa en siitä ymmärtänyt mutta se vähäkin jo mykisti. Ainoa asia jonka olen tietämättäni tehnyt oikein toisia aivojani ajatellen, on jugurtti. Sitä on hyvä syödä päivittäin, että suolisto pysyy terveenä...

Ohjeita ei ohjelmassa annettu. Koetuloksia tai niiden osia vain ja tulokseksi jäi suunnilleen, että tehtävää on vielä niin paljon, ettei oikeastaan mitään tiedetä. Hämmentävää.
 
Olisi tosiaan yksinkertaisempaa jos saisimme tietoja ja ihan oikeita vastauksia ja selkeitä ohjeita, kuinka elää ja olla!

Kaikkein hämmentävin tieto, jota tosin olen jo kauan ounastellutkin, oli joku aika sitten syövän synnystä. Vain parikymmentä prosenttia niistä voidaan ehkäistä (mahdollisesti) elämäntavoilla. 80 prosenttia on ihan pelkkää sattumaa kuka saa ja kuka ei. 

Pelottavaa!

Ja ihan sattumaa on sekin kuinka suhtaudumme pelottaviin asioihin. Suolistomme bakteerit joko suojaavat aivojamme pelolta tai sitten eivät. Ymmärsinköhän mitään oikein tuosta näkemästäni ohjelmasta?

Taitaa olla parasta nollata aivoni ja alkaa tehdä mukavia asioita. Siispä seuraavaksi alankin katsella mitä te muut olette saaneet aikaan.
 


4 kommenttia:

 1. Todella upea kortti. Harmi kun tuollainen ohjelma on jäänyt katsomatta. Muistatko miltä kanavalta tuli? Voisi etsiä oikean kanavan sitten netistä.
  Mukavaa viikonvaihdetta.

  VastaaPoista
 2. Kyllä saapi kauniin kortin tuo viiskymppinen neiti tai rouvashenkilö!

  VastaaPoista
 3. Really nice card! Love the image and the colours! Thank you for joining our challenge at Sketchy Colors this week!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!