Lukijat

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Ruusu samettitaustalla

Congrats!
Valeaan kuviopohjaan tein valkealla maalilla sabluunan läpi salmiakkiruutukuvioita ja vähän viivaakin sinne tänne. Mallia mukailin hiukan kun en laittanut ruusua suorakaiteen sisälle vaan ihan itsekseen.
 
Samettipintaisesta kuvioidusta paperista stanssasin kurvikkaan kuvion ja toisesta kahdella stanssilla siihen punaisen pilkullisen raamin. Ruusu osittain raamin alla.

Valkoinen paperipitsi  ja sen seuraksi luonnoksesta poiketen ylänurkkiin valkoiset kulmat ja niiden koristeiksi valkeat kukat. Keskustoina punaiset timantit. Punainen kultaraitainen rusetti ruusun kyljessä.
***
Sunnuntai on hyvä päivä viettää syntymäpäiviä, eikö vain? Ei, en minä, vaan meidät oli kutsuttu kakkukahveille synttäreiden ja nimmareiden merkeissä päivää ennen H-hetkeä. Viikonloppu sopii useimmille paremmin.

Kaikkea hyvää tarjolla kaksin verroin joten vaikeuksia tuotti valinta. Kaikkea ei mitenkään olisi ollut mahdollista edes maistella, niin paljon valinnanvaraa oli! Täytekakkua, totta kai ja porkkanakakkureseptilla tehtyä piirakkapalaa ja omenapiirakkaa ja suklaata karkin muodossa lautaselleni lastasin, en sentään kaikkea kerralla :). Tiukkaa teki mutta hyvää oli!

Muuta ruokaa ei tänään tarvinnut aamiaismunakkaan lisäksi tehdäkään. Senkin paistoi armaani joten laiskottelupäivä - jälleen!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!