Lukijat

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Ruusu ja keiju

Sketchy Colors #240   Turkis og Röd - Turquoise and Red - Turkoosi ja punainen
Congrats
Taas vaihteeksi näitä tajunnanvirta-kortteja esille. Alimmaisena turkoosia kuviopaperia. Ruusu väritetty ProMarkereilla, punaista ja turkoosiakin. Keiju vanhasta kortista jonka olin jo unohtanut. Muutama turkoosi lehti valkealla maalilla kuvioidusta paperista.
Stanssasin punaisesta kuviopaperista kukkaseppeleen ja sen päällä kaunis ruusulaatta Enkulilta saamastani runsaasta voittokuoresta ja Onnea-teksti.
***
Pakkanen on saanut maailman näyttämääm satumaiselta. Oksat ja kuivat kasvinosat törröttävät huurteella pitsikuorrutettuina.
Otin paljon kuvia päivällä. Ei ollut kovin valoisaa tänään. Taivas tiukasti pilvessä mutta pakkanen siedettävämmissä lukemissa sentään.

Kotipäivä joten hommeleitakin ehdin hyvin tekemään kortteilun ja laiskottelun lisäksi. Imuroin koko huushollin ja jopa ulkoeteisenkin. Siellä vielä sahauksien jäljiltä purua liukuovikomeroiden listoilla ja ikkunan pielissäkin. Vaikea saada muutoin irti kuin kapealla suuttimella imuroiden, siksi jääneet pyyhkimisienkin jälkeen vielä odottelemaan siivouspuuskaani :)

Melkein intouduin ajatuksesta, että pesisin lattiat, ainakin keittiöstä mutta sitten olikin sopivasti iltapäiväkahvin aika joten into lopahti istumiseen... Onhan aina se kuuluisa huominen päivä, jolloin voi tehdä kaiken mikä tänään jää tekemättä!

2 kommenttia:

  1. Great card!Wonderful papers!
    Thank you for joining Sketchy Colors this time and good luck!
    Hugs,Kari :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan utuinen ja satumainen kortti. Kaunis

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!