Lukijat

lauantai 24. tammikuuta 2015

Remppamiehet työssään ja arvontavoitto

I Love ProMarkers #253   Men at Work - Miehiä työssä
Now He's Professional! Congrats!!

Rakennuspuolen kunnialla suorittaneelle nuorelle miehelle onnittelut tällä kortilla. Alla laattakuvioista paperia josta värit muihin kuviin poimittu. Väritin jopa lehtikuvan jossa maalari maalaa taloa, sen maalarin. Maalareillahan on valkoiset haalarit mutta näytti niin aneemiselta rassukka...

Rakentaja tarvitsee jos jonkinlaista vempelettä, siksi laitoin vielä tuon toisenkin kuvan, lehtileike sekin. Varsinainen remppamies, eli rakentaja itse, on vihreässä haalarissaan ja suorastaan hampaisiin asti aseistautunut tuleviin koitoksiin :)

Bo Bunnyn taustaleimasimella lautaseinää taustalle mustavalkeana, että leimakuva erottuisi paremmin taustastaan. Onnitteluteksti netistä löytämääni hauskaan raamiin.

ProMarkers:Ivory, Blush,, Satin, Meadow Green, Apple, Ice Grey2
***
Huomasin arpaonnen suosineen korttiani Allsorts Week 294. Kiitos! Thank You!
***
Viikonloppua! Mukava kelikin hellii vaihteeksi. Muutama aste vain pakkasta ja aurinko paistoi täydeltä terältä.

Vain kaksi urosfasaania ruokintapaikalla tänään. Eilen yksi! Alamme olla jo huolissamme naaraiden kohtalosta. Onko kettu saanut ne saaliikseen vai miksi eivät tule syömään?

Linnut voivat kuulemma olla syömättäkin jonkin aikaa, vajoavat jonkinlaiseen koomaan kovalla pakkasella säästääkseen energiaa, mutta nyt ei ole kova pakkanen joten se ei oikein käy selitykseksi.
 
Nyt ei ole luvattu moneen päivään enää lumisateita, joten armaani linkosi ja lanasi traktorilla teitä ja pihaa ja tulevaa puidenpilkkomisaluetta ja jopa mäkeä kesäkeitaalla, että maaliskuussa voimme pitää mäenlaskutapahtuman.
 
Lumi on saatava kovaksi ja paksuksi, joten sitä pitää polkea useaan otteeseen raskaalla kalustolla, ennenkuin mäki on laskukunnossa. Hyvä alku kuitenkin.
 
Ensi talven puut kohta pilkontavuorossa joten sillekin oli tehtävä tasaista tilaa.
 
Minä vain laiskottelin ja luin kirjaa josta en oikein pitänyt, vaikka sitä on kehuttu hyväksi hömpäksi. Siis aivojen nollauskirjaksi. Olikohan termi chicklittiä parhaimmillaan! Jaana Tapolan Stokkan Herkku. Eivät minun aivoni ainakaan nollautuneet väkivallasta. Hypin tosin yli pahimmat kohdat, myönnetään...

No vielä kaksi kirjaa odottaa lukijaansa ja sitten voinkin jo hakea uusia, parempia, toivon mukaan. Kuten joku viisas lie sanonut: Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta. Kirjan valintakin on onnen kauppaa.

2 kommenttia:

  1. Upea kortti.

    Minäkin katsoin, että kohta on shortsikeli. Vaivaiset 11 astetta. On muuten kuuraisen kaunista.

    VastaaPoista
  2. Super lovely card, and perfect for the «Men at work» challenge at I love ProMarkers. Thanks a lot for joining us for the challenge. Good luck, hugs from Lisbeth

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!