Lukijat

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Punainen ruusu ja arvontavoitto

For a Friend
Ystävänpäivä mielessä värittelin vinon pinon kukkasia, tämäkin yksi niistä. Stanssasin sekä kukan, että sille raamin samantien ja leimailin maskia apuna käyttäen joka puolelle kirjoitusta.

Samaa kirjoitusta myös valkeissa sydämissä mustien keskustoina ja vielä tekstiviirissäkin. Raamiosan ja tekstin raamiosan väritin samalla ProMarker punaisella kuin ruusunkin.

Raidallisesta paperista kapea palanen viivat toisinpäin nauhaa markeeraamaan mallin mukaisesti.
***
Ääni kulkee jo paremmin, eikä kuumetta ole näkynyt ei kuulunut. Tosin en ole sitä kyllä takaisin haikaillutkaan. Vieläkin olen ottanut lähes levon kannalta, onhan toipilasaika oivallinen syy lojua sohvalla ja ottaa nokkaunia silloin tällöin.

Sen verran kotihommeleita yrittelin, että sain imuroitua pahimmat pölypalleroiset pois vuoteen alta ja nurkista... Ruokakin nopsaa ja kevyttä. Valmiita kalaleikkeitä, kaaliraastetta (armaani raastoi, en jaksanut!), kurkkua ja tomaattia, armaalleni vielä pasta carbonaaraa suoraan pussista. Siinäpä nopsat ja makoisat herkut :)
***
Haasteita etsiessäni huomasin korttini olleen onnettaren suosiossa I Love ProMarkers- haastesivustolla. Kiitokset sinnepäin. Thank You!

2 kommenttia:

  1. What a lot of pretty design elements. Your focal flower is super and I love your little group of hearts. Thank you so much for sharing this lovely card with us at Sketch Saturday. Hugs, Lesley

    VastaaPoista
  2. Gorgeous, love the colours and the die shape around the image. Thanks for playing along with Sketch Saturday this week, Niki xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!