Lukijat

perjantai 9. tammikuuta 2015

Pieni ruusukimppu ja etsintää

Everybody-Art-Challenge 306   Bingo - My row: Blue, Grey and one more Color - Doily - Swirl -Bingorivini: Sininen,harmaa ja yksi muu väri - Kakkupaperi - Kiekura
Roses for You!
Pikkuinen ruusukimppu sai sinisen lisäksi hiukan punertavaakin väriä. Tummaa sinistä taustapaperissa, kukkakuviot siinä harmaita.

Kakkupaperi on valkea, sehän ei liene väri? Kiekurat harmaat. Tekstipyörylässä sininen kukka ja sininen timantti. 
***
Savonlinnassa siskon kanssa kiertelemässä uusia ja entisiä kauppoja ja kirppareita. Toiveena oli, että löytäisin,  kirppareilta mieluiten, hameen, puseron ja kengät. Vaan ei löytynyt mitään niistä, ei kaupoistakaan! Minun makuni kun ei ole ollenkaan muodin mukainen. Sillä niitä muodikkaita kai niissä kaupoissa on myynnissä? Kovin samalaisilta näyttivät kaikki vaatteet oli kauppa minkäniminen tahansa.
 
Isoja löysiä puseroita, pitkiäkin kuin nälkävuosi. Tiukkoja sukkahousumaisia pitkiähousuja, minihameita paksuista kovista kankaista.

Väreinä mustaa, valkoista, harmaata. Isokuvioisia tai yksivärisiä. Seassa yhdet tai kahdet kimaltavat housut ja muutama pusero joissa kimallusta etupuolella, selkä unohdettu kuvioida... ei oikein kolahtaneet.

Kenkäkauppoihin en uskaltautunut menemään, niitä etsin vain kirppareilta. Ei ollut valikoima kovin kummoinen tällä kertaa. Suippokärkisiä, korkeakorkoisia, pitkävartisia ja isoja kokoja.

Löytymistä hankaloitti tietty sekin, etten tiedä itsekään miltä 'sopiva' vaate näyttäisi ... tiedän vain, että kun sen näen, tiedän sen olevan juuri minua varten.

Hups! tuohan kuulostaa ihan rakkausromaanin henkilön lausahdukselta rakastettua etsiessään :)

Ei minun sentään rakastua tarvitse vaatteeseen tai edes kenkiin, mutta kyllä jonkinlaista tykkäämistä ehdottomasti on oltava!

Jatkan siis etsimistä seuraavilla kerroilla ja siihen asti käytän entisiä. Eihän niissä mitään vikaa ole! Ja onhan minut helpompi tunnistaa: Olen se nainen jolla on aina samat vaatteet päällä...

2 kommenttia:

 1. Kaunis kortti. Minäkin olen ihmetellyt, että maailma on vaatesuunnittelijoita väärällään ja tarjonta kuin teineille. Meille varttuneemmille ei mitään nuorekasta, mutta ei lapsellista. Ei me varttuneemmatkaan haluta hypätä suoraan ikivanhaan mummoluukkiin.
  Minäkin jatkan etsimistä
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. A very nice creation - I like it. Thanks for joining us by EAC
  Hugs
  Andrea-Emmi41

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!