Lukijat

lauantai 31. tammikuuta 2015

Neito ruusujen keskellä ja ennakkoilmoitus arvonnasta.

P*skarteluhaaste #263   Värit - Colours
For a Friend
Ystävänpäiväkortti hempeissä haasteväreissä. Alimmaisen keltaista kuvioitua, sitten kukikasta jossa jos jonkinlaisia yrttejä. Saivat jäädäkin lähes kuvan alle :)

Kuvan neitokainen ruusuineen netistä. Hauskat lävistykset haaste- ja kuvanväreissä.
***
Ennakkojuhlittiin pienimuotoisesti tulevia synttäreitäni. Olen syntynyt kauan kauan sitten laskiaissunnuntaina. Laskiainen harvoin sattuu kohdalle, eikä aina ole edes sunnuntai kun juhlin mutta tänä vuonna pyhä sattuu kohdalle!

Ennakkojuhlittiin siksi, että vieraani on poissa H-hetkellä toisissa tärkeämmissä juhlissa. Ihan totta, jotain vielä minun synttäreitänikin tärkeämpää on olemassa... nimittäin hänen lapsenlapsensa synttärit. Tosi pätevä syy!!!

Mikäs sen mukavampaa kuin juhlia moneen kertaan, eikä ole edes tasavuosikaan :) Saimmepa hyvän syyn hankkia porkkanakakun ja sillä herkutella!

Nyt hehkuu keittiön ja olohuoneen pöydillä tuoksuvaisia kevätesikoita kaikissa väreissä! Varsinainen lahja, villasukat, ovat tulossa jahka valmistuvat. On siis myös jotain lämmintä ja kaunista odotettavissakin.

Ajattelin , että kun kerran on näin hyvä syy juhlimiseen niin miksipä ei sitten vielä lisääkin innota: Laitan huomenna esille muhkean paketillisen kaikkea kivaa ja te, hyvät lukijani ja kommentoijani, saatte ottaa osaa juhlintaani jättämällä kommentin jos haluatte saada palkinnon. Mitäs tuumitte?

Tervetuloa siis huomenissa tälle samalle paikalle kurkkaamaan ja ottamaan osaa!

3 kommenttia:

  1. Kaunis kortti, pskiksen haasteesn väreistä tuleekin vaaleita, herkkiä kortteja.

    VastaaPoista
  2. ONNEA! Kakkua tekisikin mieli. Mun pitää alkaa leipomaan, kun ei tätä tuskaa muuten helpoteta. :P
    Herkkä ja suloinen kortti. Kesäinen auringonsäde kenties

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!