Lukijat

torstai 29. tammikuuta 2015

Musikaalisesti miehelle

Simon Says... Anything Goes - Kaikki käy
Congrats (with an Umbrella-man without Umbrella)
Kokeilin taustan tekemistä vaihteeksi leimaamalla. Tässä Bo Bunnyn setistä kuplakuvioita. Mustasin reunoja ja käytin hyväkseni sateenvarjomiehen stanssauksen aukkoa ja tuputin sen läpi herrasmiehen (ilman sateenvarjoa)
 
Piirtelin tussikynällä ääriviivoja selkeyttääkseni kuvaa. 
 
Ilmapallo synttäripaperilehtiöstä.  Nuottiviivaston katkaisin kahtia ja liimasin palaset liitutaulutekstin ylä- ja alapuolelle.
***
Innostuin vähän liikaa huhkimaan. En tosin tehnyt muuta kuin kävin hakemassa puita, lakaisin rappuset ja hakkasin niistä jäätä, puhdistin auton lumesta ja tulin sisään litimärkätä hiestä! Kyllä kunto rapisee hurjaa vauhtia kun laiskottelee muutaman päivän :(

Tein lihasoppaa ja sen syötyämme pötkähdimme molemmat lopenuupuneina sohville. Ei siis syöminen ihan niin koville ottanut vaan aamupäivän ponnistelut. Armaani teki lumitöitä traktorilla niin meille kuin muillekin, joten hän ansaitsikin pienen lepohetken.

TV oli päällä mutta minä en sen annista nähnyt kuin vilauksia. Nukahdin varmaan samantien kun pää kosketti tyynyä...

Loppupäivän olen ottanut maltillisesti, sillä huomenna on jo kertaalleen vaihdettu kampaaja-aika ja vielä pitäisi jaksaa melkein edustaakin. Paikallisen eläkeläisten yhdistyksen kuukausikokoukseen tuli kutsu. Olen eka vuotta mukana ja meille ensikertalaisille on tarjolla ohjelmaa ja kahvitusta ja ties mitä heti kampaajan jälkeen. Sitten vielä mieluisa kortinostaja tulee iltapäivällä ja hänellä toivon mukaan hiukan aikaa istuksia ja rupatellakin.

On siis oltava huomenna terävässä kunnossa!

Vielä illemmalla tänään on valittava ja tarkastettava kortit jotka otan mukaan huomenna myytäviksi ja niihin leimailtava kuoret ja... Siis ihan hurjasti hommia jotka olisin tehnyt viikolla jos olisin ollut kunnossa. Ihan totta, olisin! Tai sitten ne olisivat jääneet tähän viime tinkaan kuten niin monesti ennenkin :)

1 kommentti:

  1. Fabulous! I love the muted colors and design! Thanks so much for playing Simon Says Stamp Wednesday “Anything Goes” Challenge!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!