Lukijat

keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Lunta pahvilla

Thank You!
Acrylic Paint on Craft as Background

Valkoista akryylimaalia töpöttelin vanhalla pensselillä pahvinpalaselle lumisadetta markkeeraamaan. Varsinainen kuva netistä.Vintage-henkinen neitokainen talvisessa kaupungissa. Stanssatut lumihiutaleet kimallutettu ja lumetettu.

Aluspahvista palanen luonnoksen mukaisesti kuvan yli ja sen päällä se kovin tärkeä sana: Kiitos!
***
Joulua korjailtu pois. Armaani riisui kuusesta koristeet ja vei sen täydentämään lintujen ruokintapaikan suojakuusia. Minä keräilin pois kynttilöitä jalkoineen ja muuta rekvisiittaa jota siellä täällä huushollissa. Myös joulukortit säästöön mukavina muistoina.
 
Ruokasalin pöydältä (täällä meillä ei edes ole ruokasalia, vaan pöytä seisoo olohuoneessa, mutta sillä nimellä se vaan kulkee)  vaihdoin joululiinan arkisempaan ja koristelut myös.

Suklaita riittää aina vaan ja niitä maistelemme kahvin kera joka päivä, minä joskus muulloinkin ohi mennessä... Pakkanen on lauhtunut aamun lukemista aina vaan pienemmäksi. Hyvä niin. 

Kävin hakemassa lisää puita ja uuni on taas lämmin. Saas nähdä tarvitseeko huomenna lämmittää kun ollaan taas siedettävissä lukemissa sään suhteen.

Tänään ei ole fasaneja näkynyt, ei punatulkkuja, eikä muitakaan pikkulintuja ruokintapaikalla. Vain naapurin kissa on tassutellut ympäri pihaa ja pitänyt pikkujyrsijöitä pelossa ja herran nuhteessa. Pitkät ajat se istui ja tuijotti jotain pellolla ja kompostin päällä herkutteli jollain...

Raakaa peliä luonnossa.

Kotosalla laiskotellen, mitä nyt vähän piti imuroin kuusen neulasia matolta ja samallahan tuli huiskaistua koko huushollikin kun kerran imuri oli esillä. Työhuoneella siivoilin pois vihoviimeisiä joulujuttuja ja nostelin komeroihin hautakynttilälaatikon ja pari muutakin huoneeseen lojumaan jäänyttä laatikkoa.

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis kortti.

    Vein musiikkihaasteen palkinnon eilen postiin. Paketti viivästyi kipeän selkäni vuoksi. Toivottavasti tykkäät palkinnostasi.

    VastaaPoista
  2. Wow, love the vintage look and love your colours. Thanks for joining us this week at Sketch Saturday, Niki xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!