Lukijat

maanantai 5. tammikuuta 2015

Lunta ja jäätä ja kylmää ja pimeääkin

Allsorts Week 282   Cold and Frosty Colours - Kylmiä ja jäisiä värejä
Is that really a Winter Wonderland...?

Tämän päivän jäätävään viimaan ja pakkaseen sopii hyvin tosi kylmän oloinen kortti. Alla lumihiutalekuvioinen paperi jota tuunailin valkealla akryylivärillä lumisemmaksi ja jäisemmäksi. Vanhan tutun leimakuvan värittelin ekstra vilpoisaksi ja kaamoksen oloiseksi.

Koristelin pohjapaperia valkeilla lumihiutaleilla joiden keskustoina timantit. Kuvan reunoille pari tummanvihreää kuusta joita käsittelin lumiaineella. Lumipenkka etualalla sai yllensä kimalleverkkoa.
***
Kylmää siis on ja minun mielestäni aivan liikaa! Pelkästään postin hakeminen sai kasvot melkein jäätymään ja puita hakiessa sormet kohmeeseen. Vaikka olin pukeutunut säätä ajatellen paksusti ja vaikka aurinko paistoi komeasti!

Kiva yllätys oli nähdä iso parvi pikkulintuja viihtymässä ruokintapaikalla ja niiden lähdettyä tuli pikkuinen parvi punatulkkuja!
Suurin osa niistä naaraspuolisia mutta kuvaan sain yhden oikein punamahaisen uroslinnun. Enimmäkseen ne viihtyivät nokkosten ja muiden kasvien siemeniä kurkottelemassa mutta nokkivat kyllä myös kauraa, jota on nyt tarjolla fasaaneille. Armaani ripottelee jyviä koko alueen ympäri, että isompi lauma lintuja voi syödä toisiaan häritsemättä rauhassa. Muuten vain hätyyttelevät toisiaan, eikä syömisestä tahdo tulla mitään. Siis isot fasaanit. Pikkulinnut syövät kyllä ihan nätisti sovussa.

Sisäpäivä siis tänäänkin. Kortteilua, kotihommeleita ihan vähän, kirjan lukemista, ristikon tekoa, olemista. Ihan kuin lomalla olisi! Armaani sentään tomerampi. Laittoi ikkunoihin puuttuvia heloja ja painikkeita ja asensi uudet palovaroittimet.

4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia.
  Meilläkin 20 astetta pakkasta.
  Hyvää Loppiaista sinulle.

  VastaaPoista
 2. Bloggers not playing the game with me today Loreal and showing no photos so only seen the thumbnail on the challenge blog, but looks like a lovely cold and frosty creation.

  Thanks so much for joining in at Allsorts.

  B x

  VastaaPoista
 3. Upea kortti, kaunis maisema ja hienosti koristeltu.
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen.
  Hyvää uutta vuotta;-))m

  VastaaPoista
 4. Thanks for joining us at allsorts x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!