Lukijat

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Kukkia ja vinoneliöitä

P*skarteluhaaste #262   Vinoneliöt
Happy Birthday
Näitä kabinet-kokoja on tullut joskus ostettua ja harvoin käytettyä. Palanen hennosti kuvioitua vihertävää paperia sai haasteen mukaisia vinoneliöitä maskin läpi valkealla maalilla. Onpa siinä pitsireunustakin samalla maskilla.

Ostin vasta Penny Blackin kukkasetin, nyt sekin pääsi kokeiluun. Alimmaisena kukkaterttuset hiukan kohotettuina alustasta ja niiden päälle yksittäiset kukat, kohotarroilla nekin. Muutama musta salmiakki sinne tänne ja onnitteluteksti.
***
Kun ei kettua ole näkynyt, eikä harakkakaan kiusaa fasaaneja oli tänään vuorossa kissa! Yksi fasaaninaaras ruokaili tosi pitkään ja hartaasti pikkulintujen kanssa ja sen seuraan liittyi toinen naaras. Jossain välissä kun kurkkasin ulos näin mustan möykyn lumikinoksen reunalla ja ehdin juuri ajtella, että eihän siinä ole edes kiveä, kun kissa loikkasi lintuja kohti. Nämä pelästyneinä lehahtivat lähipuihin.

Voi olla, että kissa metsästi pikkulintuja tai jopa hiiriä, eikä fasaaneja ollenkaan. Ne vaan sattuivat huonoksi onnekseen olemaan paikalla. Kissa kierteli nenä maassa jyväsankon alla ja tuoksutteli jopa sankoakin sivuilta ja päältä. Kyllästyi pian kun mitään ei löytynyt ja lampsi pois.

Sen jälkeen oli pitkään tyhjää, kunnes pikkulinnut palasivat nokkimaan jyviä. Fasaaneja ei enää näkynyt. Ne syövät aina vain valoisaan aikaan. Päivä on kyllä pidentynyt tosi paljon mutta kuitenkin jos joku keskeyttää ruokailun, eivät ne tule enää sinä päivänä. Kuka tietää uskaltavatko seuraavanakaan... :(

Sunnuntaita vietetty TV:n ääressä. Meistä on tullut suorastaan urheilun suurkuluttajia! Menevät niin ampumahiihdot kuin pujottelut, niin alamäkiluistelut kuin slalomit...

Ihan tuntemattomia nimiä kaikissa mutta jos joku suomalainen on mukana ja vielä hyvissä asemissa, ollaan kyllä kovin isänmaallisia ja katsotaan ja hurrataan :)

Ulkona on ihan hyvä ilma mutta laiskuus on vallannut meidät ja vain lojumme. Välillä syödään ja juodaan, nekin TV:n ääressä melkein aina. Mihin tämä vielä johtaakaan?

2 kommenttia:

  1. Hieno on tuo kukkasetti, sillä on varmaan paljon käyttöä! Kivasti kolmiulotteinen kortti!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!