Lukijat

keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kukkia 60-vuotiaalle

Penny Black Saturday Challenge January   Something New - Jotain uutta
Allsorts Week 293   New and Cute - Uutta ja söpöä
Happy 60 th Birthday
Uusi kymmenluku on aina iso asia, vielä aikuisenakin. Kissafanille tottakai kukkakimpun ojentaa rullaluisteleva kissa, kuinkas muuten :)

Alla Enkulin lähettämstä runsaasta kuoresta löytäni lehtiön helmi. Eikös olekin komea paperi? (ja jäi vielä puolikas!) Ihan lemppäriväriänikin, sinistä lämmitettynä ripauksella vihreää.

Penny Blackin kissan värittelin vain hippusen ProMarker tusseilla unohtamatta punaisia rullaluistimia. (Sisäpiirin juttu) Punaiset kulmakoristeet saivat yllensä ruskeaa ja mustaa leimaväriä kuten kuvan alta pilkottava kukkaoksakin.

Kissakuvan alla käärepaperia raamina. Hauska 'hello there..' nappi myös Enkulin kuoresta.
***
Lumitöitä kivasti tänäänkin. Sain lapioida oikein kunnolla kun lingolla vielä armaani viskeli lisäkinosta ladon seinustalle. Kevyttä pakkaslunta. Kohta sekin taitaa olla muisto vain sillä lukemat lämpenevät pikavauhtia ulkomittarissa. Viimeksi kun kurkkasin oltiin reippaasti alle viiden jo!

Varmuuden vuoksi hain postinhaku/roskienvienti matkalla kuitenkin puita. Ovatpahan sitten valmiina kun tarvitaan. Huomenna lähdemme nimittäin ennen heräämistä, aikaisin aamulla siis, kohti Imatraa. Auto viedään huoltoon kahdeksaksi! Matkaan menee tunnin verran ja aamupuurokin on hyvä syödä ennen lähtöä. Onneksi armani aamuvirkumpana keittää sen.

Kun isoon sitiin mennään on mukana myös piiitkä lista kaikesta hyvin tarpeellisesta jota ei täältä korvesta saa mutta ilmankaan ei toimeen tule. Ja tietenkin myös ihan tavallinen kauppalista. Onhan siellä isot marketit sun muut ihmeet joten samalla reissulla ruokakaapitkin täyteen!

Toivon mukaan ehdin myös johonkin askartelukauppaan piipahtamaan. Ei tosiaankaan ole mitään välttämätöntä tarpeellista mielessä mutta pitäähän katsastaa tilanne mitä on tarjolla!

5 kommenttia:

 1. Lovely card, sweet stamp.
  Thank you for sharing at Allsorts 'New & Cute' challenge and good luck x Susan x

  VastaaPoista
 2. Tuo Benny Blackin kissa on kyllä mainio :) Meillä on täällä Pirkanmaalla paljon lunta, sukset kaivettiin esille tänään. Viikonloppuna sitten päästään, toivottavasti, kokeilemaan valoisan aikaan.

  VastaaPoista
 3. Kiva ja juhlava kortti ja paperi on tosi kaunis.
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts ja Penny Black and more haasteisiin;-))m

  VastaaPoista
 4. This is fabulous , love the image. Thanks for joining Allsorts, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista
 5. A gorgeous card, so cute.
  Thanks for joining this months Penny Black Saturday Challenge.
  Lorraine x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!