Lukijat

perjantai 30. tammikuuta 2015

Kortti Ystävälle sydämellisesti

I Love ProMarkers #254   Purples and Blues - Purppurat ja siniset
For a Friend
Kaunis taustapaperi sopii väriensä puolesta haasteisiin joten sen päälle kasasin paperinpalasia pöydältä ja värittelin hiukan lisää molempia sydämiä.

Myös valkoinen ruutukohokuvioitu palanen sai lisäväriä, ei valkoinen oikein istunut muuhun väritykseen :) Ruusu syvän purppuranpunaista tällä kertaa. Jouduin värittelemään sitä monella tussilla ennenkuin sävy jotain mitä luulisin purppuraksi... voisi sitä tummaksi lilaksikin kai sanoa...

ProMarkers: Blossom, Forest Green, Baby Blue, Sky Blue, Barry Red, Maroon, Royal Blue, Amethyst
***
Aamusta kaunistautumaan kampaajalle. Sieltä suoraan Eläkeläisten kuukausitapaamiseen.Tai siis niin luulin. Kun menin paikalle, talo pimeänä, eikä ketään paikalla!

Soitin armaalleni, että hakee minut pois...

Olisinkin paljon mieluummin mennyt kotiin ja pötkähtänyt sohvalle seuraavaksi. Mutta ensin kauppaan tai niin minä luulin. Armaani huomasi tullessaan, että olin väärän talon pihassa ja kaikki muut oikean... voi minua höpsöä! Olin koko ajan luullut tietäväni missä kokous pidetään, enkä sen enempää ajatellut eli en lukenut viestiä vaan luulin lukeneeni.

Siispä oikeaan paikkaan hiukan myöhässä. Se tosin ei haitannut sillä olin kuitenkin melkein ensimmäisiä tulijoita. Tervetulleeksi toivotettiin ja käteen annettiin eläkeliiton kortti jossa mukana myös kuntoilukortti ja paaaljon informaatiota kevään tapahtumista.

Kahvit ihan ilmaiseksi munkkirinkelin kera ja istuinpaikkakin löytyi helposti pöydän äärestä. Kun olin syönyt ja juonut siirryin isompaan huoneeseen jossa penkkejä oli valittavaksi asti. Siinä vaiheessa ihmisiä tuli jo ulko-oven täydeltä ja arvontalippujen ja vuosimaksujen myyntipöydän eteen tuli hurja ruuhka!

Tulin siis ihan sopivasti kuitenkin.

Hiukkasen hämmennyin kyllä ohjelmatarjonnasta. Eka-kertalaisena en tosin ollut osannut oikein mitään odottaa mutta kuitenkin. Tervetulopuhe oli lyhyt ja asiallinen ja kuuluvakin vaikka äänentoistolaitteet eivät käytössä sairastapauksen vuoksi.

Kuoro lauloi pari laulua oikein mukaansatempaavasti ja sitten olikin jo vuorossa kutsuttu esiintyjä. Entinen pappi joka on julkaissut levyn. Eikä mitä levyä tahansa vaan iskelmiä parhaasta päästä. Niitä sitten laulettiin yhdessä hänen kanssaan ja välillä kuunneltiin lyhyitä hauskoja tarinoita hänen elämänsä varrelta.

Harmi vaan, etten pystynyt laulamaan, kurkku vielä arka. Ja istuminenkin oli tuskaista. Olinhan istunut juuri parituntisen kampaajalla! Sali oli kylmä ja vetoinen mikä ei parantanut tilannetta. Kun sain yskänpuuskan kesken laulun, nousin ja läksin pois. Anteeksi! En oikein muutakaan keksinyt. Taas soitto armaalleni ja kipittelin kaupalle.

Ruokaostokset kaupassa ja sitten kotiin odottelemaan kortinhakijaa.

Vasta sen jälkeen voin oikaista selkäni sohvalle ja torkahtaa hetkisen, ennnenkuin TV-ohjelmaa piti nousta katsomaan. Eihän nyt niin laiska voi olla, ettei Doc Martinia katsoisi!

3 kommenttia:

  1. Beautiful card Loreal. Thank you for playing along with our Challenge at Chocolate, Coffee & Cards. We would love to see you again ... Anet DTX

    VastaaPoista
  2. Lovely card. Thanks a lot for joining the purples and blues challenge at I Love ProMarkers. Hope to see you back for new challenges. Good luck, hugs from Lisbeth

    VastaaPoista
  3. Beautiful !!! Thanks for joining us at Chocolate, Coffee & Cards Challenges!!! I hope you get to join us again for our next challenge. Agnieszka DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!