Lukijat

tiistai 6. tammikuuta 2015

Kolme enkeliaiheista pakettikorttia

Inspiration haastaa Tammikuu   Tee 3 pakettikorttia joissa kaikissa enkeli
Surusilmäinen enkeli musiikin kera
Jazzaava enkeli säteilee
Kaihoisa enkeli muistelee
Siinä koko kolmikko, jokaisessa erilainen tausta kohokuvioituna ja sinisellä sipaistuna. Kaikilla hopeiset siivet. Ainoat joita sattui paketillinen löytymään :)
***
Kylmää on ja lisää tulossa. Pakkanen paukkui lähellä viittätoista astetta. Aurinko paistoi ja kauniilta näytti maailma kimaltavine hankineen, mutta mieluiten katselin sitä ikkunan läpi sisältä...

Uunin kylki hohkaa kuumaa, mikäs meidän on ollessa!

Tänään Vuokseniskan Töllillä eläkeläisten iltapäivätansseissa. Yllättävän paljon väkeä ja jopa ihan uusia pariskuntia ja yksittäisiäkin oli paikalle ilmestynyt. Pari nuorempaa pariakin näytti meille vanhuksille kuinka jalalla pannaan koreasti.

On kiva katsoa kun joku ihan oikeasti osaa ja nauttii liikkeestä!

Ehdin sentään nähdä suurimman osan Murdockin Mysteereistäkin, joten ei hätää :) Ja siinä olikin jakso jossa teollinen vallankumous autoineen ja tehtaineen oli pääosassa. Tai oikeastaan pääosassa oli melu vastaan  hiljaisuus. Ei sitä täällä maalla oikein tajuakaan kuinka paljon meteliä kaupungissa on.

Vaikka olen kyllä kuullut ihan päinvastasiakin kommentteja: 'Miten ihmeessä maalla voi edes nukkua kun linnut pitävät meteliä läpi yön?' Tämä kesällä jolloin vielä itikat ja kärpäset ja lampaat ja ties mitkä elukat
riesana... :)

Kyllä meidänkin on pitänyt ihan aluksi totutella päinvastaiseen, eli hiljaisuuteen. Peltikatto kun kolisee ja romisee kun linnut sille laskeutuvat ja ropisee sateella ja tuuli ja ukkonen varsinkin kuului hyvinkin selvästi, Vaan kun on lisätty tuulensuojalevyt ja eristystä joka puolelle ja katolle pantu huopa, ei kuulu, ei niin mitään!
 
Ihminen on sopeutuvainen. Junanradan vierellä asuvat huomaavat jos juna ei kulje, mutta eivät huomaa sen kolkkavan ohi. Samoin ihminen tottuu nukkumaan vaikka kaappikello lyö tasat ja puolet ja jotkut kellot jopa vartitkin, vuorokauden läpeensä!
 
Liekö se sitten hyvä vai paha, että sopeutuu

2 kommenttia:

  1. Oh, tosi upeat erilaiset enkelit! Tykkään jo erilaisuuden takia. Lisäksi tuo sinun tyylisi tehdä kaunista, vaikka mikä aihe olisi. Värien käyttö, hillitseminen koristeiden kanssa, taustoista itsestään jo koristeen teko. Upeaa! Kiitos, kun osallistuit Korttivuosi 2015: ta.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!