Lukijat

lauantai 3. tammikuuta 2015

Kimallusta vastentahtoiselle...

Simply Create Too #76   Let's Celebrate! - Juhlikaamme!
Happy 40 th Birthday!
...even if She said that it's not a god reason to celebrate that She get older... :)
 
Kun tuleva nelikymppinen sanoo tiukasti, että ei sitten mitään juhlia, kukas sitä nyt vanhenemista tahtoisi juhlia? On ihan varma juttu, että juhlat ovat maatakaatavat, eikö?
 
No ainakin kortti piti olla sellainen, ettei kaupasta moista löydy. Hopeaa ja kimallusta ja punaista. Kaikkea mitä juhlinnan kohde syvästi sanoo inhoavansa!
 
Melkein tekisi mieli mennä mukaan tuohon tilaisuuteen :)
 
Alimpana punaista paperia jonka punaisuutta vaimensin painelemalla valkeaa akryylimaalia ristikkosabluunan läpi ja suttaamalla reunuksia vielä lisää valkealla.

Digileimakuva voittona saatu Bugaboon ihanainen tähtikeijunen rismekossaan... sitä värittelin punaisella ja laitoin tähtiin ja mekkoon ja siipiinkin lisäksi kimaltavia hopeisia raitoja kynällä.

Hopeisia tähtiä vähän joka puolelle, että olivat vaikeita kuvattavia välkkyessään! Mustan raamin laitoin kahtia ja pujottelin tekstin ja isojen tähtien kulmien alle päät.

Kuvan alla hopeaverkkoa jossa risukkokuvio ja sen alla vielä isompi palanen ruudukkoa, hopeista välkettä siinäkin. Kuva ja teksti raamitettu hopealla ja mustalla. Numeron kimallutin oikein tosissaan hopeiseksi!

... tekisi mieli vielä laittaa mukaan viesti, että niin nuori kuin olet tänään, et tule koskaan enää olemaan... En sitä kuitenkaan tee, kun kerran saaja on jo valmiiksi mieli maassa vanhenemisesta!!!   ... siis vanhemenisesta? Neljäkymmentähän ei ole vielä mitään naisen iäksi, eihän?
***
Viikonlopun viettoa sisätiloissa kun ulkona viskelee milloin vettä, milloin räntää ja näyttääpä välillä ihan oikealta lumeltakin... Yöllä tuuli kovasti mutta onneksi ei tehnyt tuhojaan meilläpäin. Kävimme 'tiluksilla' tarkatuskäynnillä, eikä yhtään puuta ollut kaatunut. Risuja ja pieniä oksia oli aika lailla maassa.

Rannassa muuten kaikki ennallaan mutta vene oli keikahtanut tuulen voimasta oikein päin. Se oli ollut nojallaan, melkein nurinpäin, että vesi pääsi valumaan pois. Kun käänsimme sitä syksyllä, oli paksussa jäässä sisältä. Käänsimme nyt toiselle kyljelle kun uutta lunta ja räntää oli ehtinyt veneen sisäpuolelle jo kasaantua.
 
Lapioin ovien edestä katoilta pudonneet lumet. Olivat kyllä aika lailla jo vajenneet itsekseen lämpimässä säässä.
 
Puita kuivumaan ja lämpenemään sisälle seuraavaa lämmityskertaa varten ja sitten pika pikaa sisälle laittamaan märät vaatteet uunin päälle ja rukkaset myös.
 
Mukavaa illanjatkoa jokaiselle!

3 kommenttia:

 1. Your card is adorable with all the little extras. Thank you for joining us at Simply Create Too for our challenge no. 76, "Celebrate". We hope you will join us again for our other planned challenges in the year. Happy New Year.
  Erica (Simply Create Too DT Member)

  VastaaPoista
 2. Loreal: Beautiful celebration card! We're glad you're joining Simply Create Too challenge #76 - "Let's Celebrate". Looking forward to your entry in our next challenge also.

  Diane
  Simply Create Too Design Team Member
  http://DianesDigitalDesigns.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Well that is definitely an occasion to celebrate and your card is certain to make the recipient smile. Thanks for joining the fun at Simply Create Too!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!