Lukijat

torstai 22. tammikuuta 2015

Keiju tuo keltaruusuja

Everybody-Art-Challenge 308   Andrea's Sketch
Lili's Fairy with Yellow Roses just for You

Keltaruusuja alimmaisessa paperissa, josta laitoin myös mallin mukaisen palasen kuvan alle. Sinivihreää kaunista paperia ja sen päälle ruusupaperi ja leimakuva. Ne raamitin valkealla kuviosaksituin reunoin ja sitten vielä mustalla.

Mallin mukainen kellonpuolikaskin kuvan alla. Se on nettilöytö. Liitutaulu teksteineen nettiä hyödyntäen. Lilin keiju väritetty ProMarkereilla ja taustaa suttailtu Mementon leimasinväreillä.
***
Rotarien avec tilaisuudessa ilta sujui nopsaan. Ensin kahviteltiin ja sitten kuultiin Kirjaston toiminnasta. Kirjaston johtaja oli yllättäen sairastunut mutta paikalla ollut virkailija paikkasi kyllä hienosti ekstempore esityksellään. Tuskin olisimme osanneet enempää odottaa, niin asiallisesti ja eläväisesti hän homman hoiti.
 
...ja siinä sivussa myös lainaston puolen! Oli yksin töissä, joten toisella silmällä oli pidettävä lainaajista huoli kun olimme kokoustilassa, Kirsti-salissa.
 
Sain samalla reissulla vietyä kirjat pois ja otettua uudet esityksen päätyttyä. Kätevää!
 
Tänään oli kotipäivä. Ei mitään poikkeavaa sinänsä. Kotosallahan olemme useimmiten :)Yksin ollessani tanssin itsekseni radion säestyksellä. Hien saa pintaan niinkin. Sitäpaitsi se on vielä hauskaakin. Aika kuluu kuin siivillä.

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!