Lukijat

maanantai 12. tammikuuta 2015

Kaksi ruusua kortissa

I Love ProMarkers 251   New Beginnings - Uusia alkuja
To Retired
Iloinen eläkkeellepääsy ansaitsee ruusuisen kortin, eikö vain? Leimailin isot kukkaset. Värittelyt ProMarkereilla. Taustalle tiploja vesiväristä  pensselillä räpsien.

Myös perhoset ja kiekurat kuvan reunoilla tussilla väritetyt ja hiukan reunoista leimasinvärillä tummennetut. Ruusujen ja tekstin raamitukseen käytin tummanpunaista käärepaperia. Perhosten selässä kullankeltaiset neliötimantit. Alimmainen paperi uusia ostoksiani.
ProMarkers:Barry Red, Ruby, Meadow Green, Lime Green, Forest Green, Gold (on Swirls under the Image)  Red ones also on Butterflies.
***
Pakkasta riittää tällekin kulmalle. Lunta sadellut sen verran viime yön aikana, että armaani linkosi tiet ja pihan. Tuuli oli kinostanut toisin paikoin oikein lumidyynejä. Muuten pihan olisi saanut kolattuakin. Vähän harjailin ja lapioin sieltä minne koneella ei pääse. Kävin lisää puita kun eilen jäljelle jäi liian vähän. Heti aamusta lämmitin uunia. Iltapäivällä hakemaan uusia puita huomista varten kuivumaan ja lämpenemään.

Muuten olemme vain olleet, jälleen! TV:tä katsottu enemmän kuin koskaan ja luettu ja ratkottu ristikoita ja minä kortteillut. Aika mukavaa elämää. Uusi viikko alullaan ja kaikkea kivaa odotettavissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!