Lukijat

perjantai 23. tammikuuta 2015

Isoja ruusuja Äidille

Simply Create Too #77   Happy Mother's Day (or for a Female) Äitienpäivänä (tai naiselle)
Happy Mother's Day
Sain Enkulilta voittokuoressa myös piparireunaisia neliökortteja kuorineen. Ovat kuin tehtyjä onnitteluihin! Tässä Äitienpäiväkortissa alimmaisena yksivärinen paperi jonka päällä pitsiliina. Myös kaunis piparireunainen kahviliina on voittokuoresta. Sen päällä suosikkiruusujani ProMarkereilla väritettyinä ja ääriviivoja myöten leikattuina

Onnitteluteksti hennosti väritetty ja kimallutettu kuten Äitienpäivätekstikin. Vaikka korttipohja on iso, ei ruusujen lisäksi mahtunut haluamani isompi teksti tuohon yläreunaan.
***
Pari päivää sitten näin ketun hiippailevan pellon yli ja fasaanit lennähtivät lähipuihin. Kettu kuljeskeli jonkin aikaa edestakaisin mutta en ehtinyt saada siitä kuvaa. Olin niin hämmästynyt sen ilmestymisestä, että meni jonkun aikaa, ennenkuin hoksasin, että voisin ottaa siitä kuvan.

Linnut eivät onnekseen olleet ruokintapaikalla, vaan kävelivät alapellolla kaikessa rauhassa repolaisen ilmestyessä. Nyt jännitämme tuleeko se uudelleen ja löytääkö ruokintapaikan. Siellä linnut ovat tosi helppo saalis :(

Olemme jo miettineet mitä voisimme tehdä ja kumpi on tärkeämpi, linnut vai kettu jos joudumme valinnan eteen. Surku juttu. Kettuja kun on ollut ainakin yksi pesue iät ja ajat vanhalla sorakuopalla jonkin matkan päässä kesäkeitaastamme, eikä koskaan aiemmin ole tullut lähellekään pihapiiriä.

Tänäänkin aurinko paistoi jonkin aikaa mutta en ehtinyt edes verhoja vetää ikkunoiden edestä, kun se jo alkoi painua alas. Ei siis lisälämmitystä auringon avulla. Pökköä pesään vaan ja lämmintä riittää.

4 kommenttia:

 1. Onpas tosi kaunis kortti. Hyvin sopii piparireunat korttiin.
  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Ihanat ruusut kauniissa kortissa.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti, ihanat ruusut, kiitos että osallistut Simply Create Too haasteeseen.

  VastaaPoista
 4. Just so beautiful...love your gorgeous roses, so so pretty! Thank you so much for playing along with us at Simply Create Too!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!