Lukijat

lauantai 17. tammikuuta 2015

Dottie tanssii ja piano soi

I Love ProMarkers #252   Hobbies - Harrastukset
Lovely Dottie is dansing and a Friend of Hers is playing Piano
This Card goes to my Lovely Dansing-Friend!

Ilman hyviä ystäviä tämäkään kortti ei olisi ollut mahdollinen. Kiitos ystäville! Kauan kauan sitten, kun vielä kuvavaihtoja sai harrastaa, olen saanut tuon hersyvän hauskan pianistileimakuvan. Dottieta leimailin jossain kortteilutapaamisessa ja palanen nuottiviivastoa on uudempaa saamista, palkintona Pirjon päivien piristykseltä.
 
Sen värittelin paremmin korttiin sopivaksi keltaisella.
 
Keltainen väri piristää niin pianistia kuin Dottietakin. Piirtelin täpläkukkia Dottien mekkoon koristeiksi. Tulipunaisin keskustoin. Samaa punaa huuliinkin! Ei haittaa harmaat hapset, ei ikä, eikä edes huonontunut näkö: Dottie tanssii sydämensä kyllyydestä. 

Ihanaiselle tanssikaverille menee tämä kortti. Huumoria hänellä riittää!

ProMarkers: Ivory,  Dusky Pink, Tea Rose, Ice Grey2 and 4, Yellow, Pastel Green, Sky Blue, Berry Red.
***
Kaikki lumet, ja niitä oli aika lailla, tulleet alas katoilta. Ovien eteen tietty. Minä lapioin innolla aika vetistä ja painavaakin loskaa pois edestä, että pääsin hakemaan huomiseksi puita. Tosi hyvää liikuntaa tuo lumien lapiointi! Saa hien pintaan aika nopsaan :)

Tänään syötiin jauhelihapihvejä perunamuussin kera. Raastoin porkkanoita ja minun ruokanani sen lisäksi vielä vihannessekoitusta jossa siinäkin porkkanaa (ja papuja ja keltaistakin porkkanaa).

Imatran reissulla torstaina ostin aivan kertakaikkisen syötävän ihania auringonkukan ja seesamin siemenillä kuorrutettuja keksejä kun niitä sai kaksi pakettia sopuhintaan. Olisi pitänyt ostaa laatikollinen ovat niin hyviä! Kohta on pakko taas päästä ostoksille isoon sitiin...

Tänään on TV:stä tullut urheilua tuutin täydeltä. Tosin en ole paljoa ehtinyt istumaan sohvalla katselemassa mutta auki on ja kuuluu aina välillä ohikulkiessa joku pätkä tietoa. 

Kortteilua, lähinnä kuvien värittelyä ja kokoamista.

Ristikkoa olen vähän myös yritellyt, aika vaikea tuntuu olevan, vaikka vain kaksi ja puoli pistettä, eli pitäisi mennä melkein lonkalta. Jotkut tekijät vain eivät osaa ajatella minun laillani mokomat :) Joskus vaikeimmatkin täyttyvät ripakasti joskus sitten törmää 'toisinajattelijaan' eikä hoksaa millään miten monen mutkan kautta sanaa on etsittävä.

Vaan siinähän se viehätys onkin. Saa yrittää ylittää itsensä aina vaan.

Lainastonkirjat on luettu ja pitää yrittää muistaa palauttaa ne seuraavalla kauppareissulla. Jos mahdollista, eli jos on aikaa, aion tietenkin myös ottaa uusia luettavaksi. Kun on lukenut koko ikänsä kirjoja, ei aina kovin helposti löydy luettavaa. Siksi selaankin innolla uusien kirjojen listoja ja ale-kirjojen luetteloita, että voin laittaa tilaukseen.

2 kommenttia:

  1. Lovely fun images! Wonderful design!
    Thanks for playing at I Love Pomrkers Challeng!
    Ileanaxx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!