Lukijat

perjantai 19. joulukuuta 2014

Vain yksi ruusu mutta hopea raamit sentään ja talokuvia

Everybody-Art-Challenge 305   Rahmen - Frame - Kehys
I Love ProMarkers #250   Anything Goes - Kaikki käy
Happy Birthday
Hopeakartongista tein kehykset ja käytin siitä syntyneen reiänkin hyväksi tässä kortissa :) Samasta hopeisesta kartongista Onnea-tekstillekin kehys ja vielä kimaltavasta kirjekuoripaperistakin. Sain lapsoseltani joulukortin mukana punatulkkunauhan, jonka lapsenlapseni ovat tehneet, vihreässä kuoressa, jota siis heti aloin hyödyntämään.

Minulla ei ole suorakaiteenmuotoisia stansseja joten stanssaan kahteen joskus useampaankin kertaan aina palasen pois, kunnes  palanen on sopivan kokoinen ja mallinen, kuten tuo tekstin kehys esimerkiksi.

Ruusu leikattu ääriviivoja myöten ja väritetty ProMarkereilla. Kuten huomatte, olen kovasti tykästynyt  hopeiseen kimalleverkkoon ja laitan sitä joka korttiin. Tässä liimattuna valkoisen kartongin päälle ja laitettu ruusun alle raameihin. 

ProMarkers: Rose Pink, Blossom, Meadow Green, Ice Grey2
***
Olemme olleet erityisen ahkeria ja jouluhenkisiä tänään. Armaani kiipesi tikkaille ja minä huutelin ohjeita maasta käsin. Ai miksikö? No teettämämme siluetit piti laittaa oikeisiin paikkoihin ja asentoihin ja kohtiin talon päätyihin.
Tässä hevoset tiellepäin näkyvässä päädyssä. Heppojen harjat ja hännät näkyvät paremmin tästä seuraavasta kuvasta.
Rannanpuoleiseen päätyyn lentäviä joutsenia.
Ja kun tikkaat olivat esillä, pitihän niitä hyödyntää vielä laittamalla jouluvalot ulko-oven katoksen reunaan.
Jos omaat haukankatseen saatat nähdä keittiön ikkunalla kynttelikönkin, samanlainen on myös vasemmalla näkyvän työhuoneen ikkunalla, se näkyy vielä huonommin. Ja katsopa vielä ulkoeteisen kapeisiin ikkunoihin. Niissä lumihiutaleet leijuvat nauhoissaan.


Sisällä laitoimme olohuoneen ikkunaan joulutähden ja samanlaisen myös makuuhuoneen ikkunaan siluettikuvien laiton jälkeen. Harmi, ettemme ehtineet laittaa niitä valoisaan aikaan, että olisivat näkyneet kuvissa.

ps. ne verhotkin löytyivät. Olin laittanut ne, totta kai, työhansikaskaappiin.... ? Siis sitä kaappiahan käytetään aika usein joten lienen ajatellut, että sieltä ne helposti löytyvät. Miten en sitä heti hoksannut!

Olemme lähdössä pikkujouluihin joten siksi näin aikainen postaus. Jos jaksoit lukea tänne asti olen hyvin iloinen. Kiitos!

3 kommenttia:

 1. Hieno ja tyylikäs kortti ja wau mitkä siluetit;-))m

  VastaaPoista
 2. Great card, lovely design, thank you for joining us at I♥ProMarkers, hope you had a merry Christmas and have a very happy 2015,
  Ruth x

  VastaaPoista
 3. Very nice creation - I like it. Thanks for joining EAC.
  Hugs
  Andrea-Emmi41

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!