Lukijat

maanantai 15. joulukuuta 2014

Vain valkeata joulua...

It's all about Vintage and Beauty #81   Joululaulu - Christmas Song
I'm dreaming 'bout a White Christmas...

Kukapa meistä ei uneksisi valkeasta joulusta! Kun lunta sataa ja seuraavaksi vettä joka vie lumet mennessään on joulumieli tipotiessään. :) Vaan tässä kortissa lunta on kinoksittain kimaltamassa aitoon joulun henkeen.

Stampendousin leimakuva ties kuinka monennessa värityksessä. Nyt sinisin paperein ja reunuksin. Lumiainetta runsaasti ja yhtä runsaasti glossya ja päälle ripoteltua kimallehilettäkin.

Erilaisia lumihiutaleita, kimallutettuja nekin ja niiden päälle vielä kimaltavasta metallifoliosta pienet hiutaleet. Valmis tekstisoikio hopeakirjaimin sointuu kimalluksiin. Vanha postimerkki vielä nurkkaan joulupukin kuvalla.
***
Lumi sulaa täyttä päätä ja vesi tippuu räystäistä! Ei kovin kauaa saatu ihailla koskemattomia hankia tälläkään kertaa. Kaikkein kehveleintä tässä on tuo sulava lumi ja ropakot jotka yön aikana pikkupakkasessa jäätyvät. Aamulla on oltava varovainen kun ulos ampaisee, tai siis ei ampaista, vaan kun ulos hipsuttelee.
 
Asistentin hommia vähäsen ikkunaprojektissa, muu aika rattoisasti kortteillen. Jouluverhot jo makuuhuoneen ikkunassa ja ensimmäinen joulukortti saapui postitse! Tästä se alkaa nousta se joulumieli... oli lunta tai ei!

2 kommenttia:

  1. Ihana kortti jälleen. Meilläkin räystäät tippuvat vettä. Surku.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kortti. Lumista joulua todellakin Lapin tytöllä ikävä! Onneksi Tapanina siirrytään takuuvarmasti valkoisille leveysasteille. Kiitos osallistumisestasi!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!