Lukijat

tiistai 16. joulukuuta 2014

Vaihteeksi jotain muuta kuin kortti...

Sugar Creek Hollow #101   Not a Card - Ei kortti
Metal Pendant with a Rose and Silk Band

Tälle riipukselle tein Korttisirkuksen extrahaasteeseen pienen rasian. Ruusu on pujotettu ensin toisen kukan keskustaksi ja sitten Glossylla kovetettu. Kun kuivui kovaksi, liimasin korupohjaan.

Ohut vaaleanpunainen silkkinauha ja samasta nauhasta rusetti vielä. Siinä kaikki. Tein useita versioita, pari ruusulla, kaksi värittämälläni kukkakuviolla ja yhden siluettikuvalla. Kaikki 'lasitin' Glossylla. Jokaiseen nauha kuvaan sopivalla värillä.

Näitä oli aika hauska tehdä mutta tuskin minusta koruntekijää saisi vääntämälläkään :)
***
Nyt on armaani saanut päätökseen ikkunaprojektin! Huomiseen varmaankin minulle verhojen ripustus ja suurin työ, työpöydän takaisin paikalleen siirto. Pöydän siirtäminen kun tarkoittaa myös kaiken sen alla olevan siirtämistä ja kaiken sen vierelläkin siirtämistä... No en kyllä valita, niin hienot ja varsinkin lämpimän pitävät uudet ikkunat meillä nyt on!

Aamupäivällä postiasioilla, apteekissa vitamiinitäydennyksellä ja ruokakaupassa jääkaapintäytettä hakemassa. Sitten saimme kuningasidean, tai siis armaani sai. Mentiin komiasti kahville paikalliseen kukkakauppaan jossa on myös kahvila.

Kotona sitten vain tavarat paikoilleen. Oli nimittäin aika vähän naftina. Kortin hakijan piti tulla puoli kahdeltatoista. Eihän se sovi, että talonväki on poissa juuri silloin.

Vesi tippuu räystäältä yhä vain, tai ei kai enää nyt illalla kun alkaa pikkuhiljaa pakkasen puolelle kääntyä, mutta koko päivän on vetistellyt. Vähän räntääkin viskeli malliksi.

Ei tästä vieläkään tiedä tuleeko sitä talvea lumen kanssa vai ilman.

3 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!