Lukijat

lauantai 20. joulukuuta 2014

Siilit kaamoshämärässä kelkkailemassal

Penny Black Saturday Challenge December   Snowflakes - Lumihiutaleet
Short Days on Winter-time but they want to stay out!
ProMarkers, White Gel Pen, Black Versa Fine

Talvipäivän lyhyt valoisampi aika vaihtuu kuin huomaamatta jo iltapäivän alussa hämärään. Siililapsoset eivät halua vielä sisälle vaan laskevat innoissaan mäkeä. Vielä kerran ja toisen ja...

Taustapaperina usein käyttämääni kirjeensisustaa, tässä lumihiutaleilla kohokuvioituna ja mustalla sipaistuna. Leimakuvan alla ruskehtava kartonkipalanen josta lävistin pieniä hiutaleita, niiden osakuviot näkyvät sivuilla. Kartonki kohokuvioitu pilkuilla.

Pienet hiutaleet saivat vielä puolihelmet keskustoikseen. Isommat lävistin käärepaperista jonka toinen puoli on ruskea ja toinen punainen. Tässä päälläpäin se ruskeahtava ja punainen kuultaa läpi.

Värittelin siilikuvan ProMarkereilla ja lisäsin mustaa leimaväriä taustalle varovasti saadakseni aikaan kaamos väritystä. Lumisade on valkealla geelikynällä tehty.
***
Tänään olemme tehneet siirtotöitä.Yksi kaappi joka on täynnä työkaluja, siirrettiin minun työhuoneeseeni joulun ajaksi, että saamme lisätilaa eteiseen. Ensin kaappi piti tyhjentää, sitten siirtää ja sitten taas täyttää.

Ulkoeteisestä veimme pois sirkkelin ja muita isoja koneita joita on tarvittu remontissa. Lattialla olevat tavarat sitten uusiin kaappeihin ja lakaisua. Ei ihan nopsa tehtävä kun aikomus on saada kaikki tavarat järkevästi omille hyllyilleen ja laatikoihin ja rasioihin niin, että ne löytyvät kun tarvitaan. Sama myös siihen siirrettyyn kaappiin!

Armaani teki töitä kauan ja hartaasti siinä hommassa. Välillä syötiin ja kahviteltiin ja kuitenkin jäi vielä huomisellekin lajiteltavaa ja järkeistettävää. Ettei työt lopu kesken on hyvä jättää huomiseksikin :)

Vähän lumenluontia ovilta, aina päivällä menee plussan puolelle ja lumet huristelevat alas. Hyvää liikuntaa! Sitä tarvitsin erityisesti eilisen pitkän istumisen jälkeen.
 
Kävimme kutsuttuina Itä-Karjalan Kansanopiston kuusijuhlassa rotarien kanssa. Jos satut asumaan jossain Punkarajun lähistöllä, vastaa ihmeessä kutsuun ensi vuonna. Siellä on aina niin hyvä tunnelma ja paljon erityisen hyvää ruokaa ja monikansallista ohjelmaa ruokailun loputtua. Ohjelmassa on niin hellyttäviä lapsellisia joulunäytelmä palasia kuin korketasoisia musiikkiesityksiäkin ja kaikkea siltä väliltä.
 
Lähtökahvien jälkeen saa jokainen vielä lahjan mukaansa. Tänä vuonnakin pussista löytyi joulun punainen omena mutta lisänä vielä suffeli ja pikkuruinen taskulamppu! Sitä todella tarvitaan. Nyt meillä on molemmilla omat pienet yötaskulamput sähkökatkon varalle.

Vasta kymmenen jälkeen illalla kotona vatsat pullollaan ja mieli virkistyneenä.

2 kommenttia:

 1. Voi ihanuus näitä PB-leimojen toiminallisuutta ja ilmeikkyyttä... sinun käsissä vielä aina jotain niin kekseliästä - kuten kirjekuorien sisus... pakko matkia - sitäkin!! - kierrätys kun on lempiaiheeni kortti ja albumi skräppäyksessä!!

  Ihanaa Joulun aikaa Sinulle ja armaallesi sinne "meidänkin kotimaisemiin"!! Uusin kujein uuteen vuoteen!!

  VastaaPoista
 2. A gorgeous card, I love those little hedgies!

  Thanks for joining this months challenge at PBSC.
  Lorraine x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!