Lukijat

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Ruusu, neidot ja rusetti

A Rose, Young Ladies and a Bow

Tajunnanvirta kortti. Armaani kutsuu näitä 'taiteellisiksi' :) Laitoin kaikkea mitä pöydältä löytyi sen kummemmin miettimättä sopivatko ne vai eivät kortiksi. Lopputulos on siihen nähden aika paljon kortin näköinen.

Alimmaisena sydänkuvioinen punertava paperi jota kohokuvioin talvisella kansiolla ja hinkkasin pintaan ruskeaa. Kaksi palasta rosopintaista ruskehtavaa paperia sai hipaisun myös ruskealla ja laitoin palaset varsinaisen kuvan alle pilkottamaan.

Kuvassa kolme neitoa jotka väritin ruskean eri savyissä hiukan punaa poskissaan, taustalle sinistä, sitä kun on ruusupaperissakin vähäsen valmiina. Ruusupaperia leikkasin sen verran auki, että sain pujotettua ruskean sävyillä värittämäni yksittäisen ruusun osittain piiloon alareunastaan.

Nauhan virkaa toimittaa palanen ruskeasta paperista jossa tekstiä. Kaunis läpikuultava rusetti sinisen sävyssä täydentää vaadittua kuviota.
***
Eilen kinkunsulatustansseissa. Aika lailla muitakin oli tuntenut tarvetta sulatteluun :) Tänään olen huiskaissut koko huushollin puhtaaksi ja pessyt pari koneellista pyykkiä, lapioinut ulkorakennusten ovien edestä katoilta putoavaa lunta ja ollut muutenkin kovin kiireinen kotihommelien kanssa.

Piti nimittäin saada kaikki tehtyä ennenkuin 'Illallinen yhdelle' alkoi!

Aina yhtä riemastuttava ja siksi niin välttämätön katsottava. Ei tule muuten uusi vuosi ollenkaan :) Armaani on lämmittämässä jo saunaa, että vanhat pölyt saadaan saunottua pois ja aloitetaan uusi vuosi putipuhtaina!

Paikallista ilotulitusta emme mene katsomaan, vaan sen sijaan aiomme löhöillä sohvalla katsellen Murdockin Mysteereitä ja sitten myöhemmin Tangomarkkinoiden juhalakonserttia. Sitten suuntaammekin jo kesäkeitaallemme jossa luvassa perinteinen makkaran grillaus ja kuohuviiniä!

Niitä nautiskellessa katselemme kaukaisuudesta kohoilevia raketteja. Saame monta ilotulitusta ilman pauketta ja katkua! Mikäs sen mukavampaa. Yhtä riemukasta vuoden vaihtumista teillekin toivottelen.

5 kommenttia:

 1. Upea kortti jälleen.
  Ihanaa alkavaa vuotta sinulle.

  VastaaPoista
 2. Hieno kortti.
  Hyvää Uutta Vuotta ja paljon upeita kortteja

  VastaaPoista
 3. ONNEA ONNEA. Voitit musiikkihaasteeni palkinnon. Lähetätkö palkintotoiveesi sähköpostiini

  VastaaPoista
 4. Beautiful colors and take on the sketch, Loreal. Thanks for playing along with us at Sketch Saturday this week. Good luck! Hugs, Cathy xx

  VastaaPoista
 5. Lovely card - like the soft colours you used. Thank you for joining in the Sketch Saturday Challenge this time. Hope to see you again!

  Hugs, Vannessa
  Sketch Saturday DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!