Lukijat

torstai 18. joulukuuta 2014

Poikavauva-onnittelu kortti

Sketchy Colors #238   Grå, Hvit og Blå - Grey, White and Blue - Harmaa, valkea ja sininen
It's a Boy!
Kohokuvioin valkoisen paperin alimmaiseksi kiekuroilla. Sitten leikkasin kakkupaperista kaksi palasta jotka väritin kevyesti sinisellä Mementolla ja liimasin aluspaperin päälle.

Nallukka ja lahjat sydämineen on väritetty sinisellä ProMarkerilla ja harmaalla metallikynällä. Kohokuvioin kaulimella painellen hiukan ristikkoa kuvan ympärille ja sipaisin yli sinisellä. Kuvan alla raamina hopeinen rypyliäs paperi ja sen päällä kimalleverkkoa.
***
Koko päivä hujahti Imatralla! Lähdimme jo aamu yhdeksältä ja vasta  ennen neljää kotona. Siis kokonainen työpäivä. Pidimme yhden Subway tauon.

Tarkoitus oli hankkia sellaista mitä tarvitsemme kun suku tulee Tapaninpäivänä syömään. Ei vielä niinkään itse ruokia vaan aterimia ja astioita lisää. Aikaisemmin olemme lainailleet vuorollaan sille joka tarjoaa, eli olisimme toki voineet nytkin lainata muilta mutta siitä on aikamoinen hässäkkä kun on haettava, laitettava ylös mitä keneltäkin ja kuinka paljon ja sitten palautettava kullekin.

Ajattelimme, että olisi yksinkertaisempaa jos kaikkea olisi itsellä.

Niinpä kauppoihin jos toisiinkin. Yhdestä saimme lautasia, toisesta laseja, kolmannesta aterimia ja olisiko ollut neljäs josta löytyi herkkupurkkeja ja suklaita joita toki pitää myös olla? Ja sitten kynttilöitä ja lamppuja ja linnuille ruokaa lisää ja...

Kotona kasseja ja pusseja ja paketteja niin paljon kuin kolmesti jaksoimme autosta sisään kantaa.

Vaan nyt pitäisi kaikkea olla mitä tarvitaan noin 40-50 ihmisen ruokkimiseen. Perustaisimmeko pikkuisen pitopalvelun :) No sitä tuskin edes oikeasti ajatellaan. Minun taitoni kun rajoittuvat valmiiden pakasteiden paistamiseen ja perunoiden keittoon... Onneksi sentään armaani on hyvä noissa ruokajutuissa, muuten tästä perinteestä olisikin pitänyt luopua ajat sitten.

Oli kiva etsiä tavaroita ja löytää ylläreitä ja ajatella kaikkia jotka tulevat!

2 kommenttia:

 1. Oh,my, this is adorable!What a cute image!
  Thank you for joining Sketchy Colors this time and good luck!
  Merry Christmas!
  Smiles,Kari :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kortin olet tehnyt:-)) Oi jaksat ruokkia sitten koko suvun Tapanina, silti oikein rauhallista joulua sinulle ja miehellesi kaiken tohinan keskellä!!
  Ja vielä, ne pussukat ovat kuvattu tilkkukaitaliinan päällä. Liinoja olen tehnyt varmaan kymmeniä, tuokin ikivanha, nyt eka kertaa pöydällä...vaihtelu virkistää---luulen niin :-D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!