Lukijat

tiistai 2. joulukuuta 2014

Pikkuinen enkeli joulukortissa

Passion for ProMarkers Week 276   Hark the Herald Angels sing - Kuuntele enkelten laulavan
Merry Christmas
Kaunis valkoinen paperi jossa ompeleita kiiltavällä langalla. Alimmaisena raamituksena kultakartonkia, siitä stanssasin raamit myös tekstille ja lävistin tähtiä.

Enkelin värittelin tusseilla ja lisäsin säihkettä vielä kultakynällä siipiin ja sädekehään.
ProMarkers: Ivory, Blush, Yellow, Gold, Sky Blue (eyes!)
***
Kiireinen aamu puunhakuineen ja roskien viemisineen. Oli mentävä suihkuun heti aamiaisen jälkeen. Kuvasin edellisiltana tekemiäni kortteja ja sitten olikin jo aika porhaltaa Lappeenrantaa kohti Tirilään puurojuhlille.

Tai siis emme tosiaankaan tienneet puurojuhlista mitään, ihmettelimme vain miten niin paljon autoja oli pihassa, ettei sinne enää sopinut parkkeeraamaan, vaan meidät ohjattiin pyörätien varteen! Sisällä lisää ihmeteltävää kun väkeä oli mustanaan syömässä joulupuuroa eikä kello ollut vielä kuin varttia vailla alku!

Selvisihän se aikanaan meillekin: Puuroa alettiin jakaa yhdeltätoista, juhlat alkaisivat kahdeltatoista ja tanssi yhdeltä! Mukaan pikku lahja, että saa itselleen lahjan. Eikä meillä ollut sitäkään... :(  Paikallisessa ilmaisjakelulehdessä oli ollut ilmoitus ja kaikki tiedot. Sitä vaan ei jaeta Simpeleelle asti. Onneksi sentään kutsu oli tarkoitettu kaikille, ei vain omalle väelle, ettei meitä pois heitetty. Halattiin tervetulleiksi ovella kaikki jotka tulivat, meidätkin.

Puuro hyvää ja vielä myöhemmin saatiin kahvit ja tortutkin!

Loppu hyvin kaikki hyvin siis :) Kotosalla ehdin hyvin nähdä niin Murdockin mysteerijakson kuin Emmerdaletkin. Kahvien kera, tottakai. Maisteltiin eilen ostamiani seesamitikkuja ja hyviksi havaittiin. Toki leipääkin oli tarjolla, mutta tikut 'jälkiruokana'.

Yöllä on ollut kova pakkanen, jopa kymmenen astetta ilmeisesti. Aamulla sentään maltillisemmin alle viiden ja nyt illasta ollaan kahdessa miinuksessa. Lumi valaisee mukavasti, eikä tämä pakkanen haittaa hengitystä. Aurinkokin yritteli pilvenraoista kurkkia mutta hävisi pian ja harmaa pilvimassa peitti taivaan laidasta laitaan.

Toivon mukaan huomenna poutaa ja kaunista. Menen Parikkalan Käsityökeskuskseen Joulu Käsillä tapahtumaan korttieni kanssa. Tämä samalla kutsuna jokaiselle tiedoksi! Kymmenestä eteenpäin niin kauan kuin kortteja riittää. Tervetuloa ostamaan ja moikkaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!