Lukijat

maanantai 29. joulukuuta 2014

Nyt juhlitaan!

Chocolate, Coffee and Cards Challenge #81   Party Time - Nyt juhlitaan
Time for a Party! Gongrats!!

Sain valita digileimakuvia Bugaboo Stampseista. Tässä käytin kahta niistä, eli ilmapalloja ja neitokaista. Värittelin molemmat ProMarkereilla.

Raamitin mustalla kuvat ja myös alla olevan tähtikartongin. Alimmaisena tummanpunaista paperia. Tekstin leimasin suoraan kuvaan.
***
Tuskin on joulusta selvitty kun jo seuraava juhla kolkuttelee ovelle! Uusi Vuosi tulee vauhdilla. Joulu meni kahdestaan perinteisin menoin. Haudoilla käytiin ja kotosalla syötiin ja löhöiltiin. Tapanina koko suku tuli syömään jouluaterian. Vaikka kaipasimme heitä, jotka eivät päässeet tulemaan, oli paikalla kuitenkin suurin osa sukulaisista ja juttua piisasi. Pienimmät kaksi, vaaveleita vielä. Vanhimmat omasta mielestään ikivanhoja :)

Muutamia kuviakin otin, tottakai, mutta ne jäävät vain meidän omaan käyttöömme.

Tapaninpäivän ilta oli jo pitkällä, ennenkuin ehdimme nukkumaan. Paljon raivattavaa ja pakkaseenkin piti laittaa ylijäämäruokia. Seuraava päivä menikin rattoisasti eilistä muistellessa ja pöytiä ja tuoleja takaisin kesäkeitaalle ja rantasaunalle kuskaillessa.

Jouluruokia on syöty joka päivä. Tänään lipesimme sen verran, että laitoin pinaattilettuja, tosin Tapaniksi laittamani munavoin tähteiden kera. Kurkku ja tomaatit raikastivat kivasti ateriaa.

Suklaata ostimme paljon tarjolle ja saimme paljon myös tuliaisina, joten niitä on kohtuuttomasti vajennettu, minä ehkä se rohmukäpälin... :) Olen ihan mahdoton suklaasyöppö!

Kiitokset kaikille jotka muistitte minua omatekoisin kortein! Kiitos Apris ja Merisini ja Tuulikki ja lapsoseni ja... Siis ihan jokainen!

Joulusta jäi mukavia muistoja vaikkakin kaipasin ennenkaikkea omia lapsiani ja heidän perheitään. Vaan aina ei voi olla siellä missä haluaisi. Ehkä ensi vuonna?

3 kommenttia:

 1. Wouw fablous card. Thanks so much for entering in our challenge party time at CC&CC.
  Hope to see you in our next challenge.
  xxx Anneke

  VastaaPoista
 2. Beautiful card Loreal. Thank you for playing along with our Challenge at Chocolate, Coffee & Cards. We would love to see you again ... Anet DTX

  VastaaPoista
 3. This is great. Love the colors! Thank you so much for joining the challenge of CC&CC. Hugs, Cindy

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!