Lukijat

torstai 11. joulukuuta 2014

Nallepari kuusen juurella

Allsorts Week 288   Animal Magic - Eläimellistä taikaa
Merry Christmas and Happy New Year

Kai lelunalletkin eläimiä ovat ja ainakin niissä on taikaa :) Kohokuvioin valkoisen kartongin lumihiutaleilla ja valkeaa ja vihreää paperia pilkuilla.

Valmiit kranssit saivat koristeikseen vielä kimallutetut lumihiutaleet ja kultatähdet. Samoja tähtiä myös puisten ruutusydämien koristeina.

Nallukkakuvan kuusineen väritin tusseilla ja lisäsin reilusti kimalletta kuuseen ja sen koristeisiin.
***
Nukuttiin pitkästä aikaa oikein herroiksi, eli niin pitkään kuin nukutti! Ihme kyllä armaani jaksoi nukkua vielä minuakin pitempään, yleensä se olen minä joka viimeksi nousen.  Nyt sain kunnian tehdä aamiaisen ja laitoinkin pöydän koreaksi, en tosin armaani pravuurilla kaurapuurolla, vaan ruisleivillä päällysten kera.

Kaatelin laseihin valmiiksi maitoa ja toisiin porkkana-ananas-mehua. Keitin kahvit ja kävin hakemassa aamulehden. Sitten herätin armaani.

Päivä hurahtikin erityisen nopsaan iltaan! Ehdimme vain käydä hakemassa listoja ja lautaa ja viemässä joulukortit postiin ja kävimmepä tietenkin myös ruokakaupassa. Siellä juhlittiin kahvittelun ja glögin voimalla uuden K-kauppiaan yksi-vuotiskautta ja samalla vähän kuulemma jouluakin.
 
Torttukahvit tulivat sopivaan saumaan kun aamukahvista oli jo aikaa! Hauskat ja tarpeelliset sukatkin armaani löysi. Katsokaa vaikka!
Mielensäpahoittaja pahoitti tottakai mielensä, kun kaupasta piti sukat ostaa... Me tulimme niistä hyvälle tuulelle ja armaani varpaat varmaan tykkää niistä vaikka kaupasta sukat ovatkin :)

 
Kotona sitten ruokaa laittamaan ja kun vielä iltapäiväkahvitkin juotiin oli ihan pimeää!!! Hurjan liukastakin ulkona oli, kun jäätyneelle maalle oli yön aikana satanut ohuen lumikerroksen.
 
Muutaman kortin ehdin tehdä, siinä kaikki.

1 kommentti:

  1. Oikein mukava ja kaunis joulukortti. Lämpimän näköiset hauskat sukat!
    Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen;-))m

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!